John Arne Riise møtte mobberen i skranken på McDonalds

- Inne i hodet mitt tenkte jeg: «In your face».

SPESIELT MØTE: John Arne Riise ble mobbet i barndommen. Nå forteller han hvordan det var å møte plageåndene igjen i voksen alder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SPESIELT MØTE: John Arne Riise ble mobbet i barndommen. Nå forteller han hvordan det var å møte plageåndene igjen i voksen alder. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Onsdag denne uka la John Arne Riise opp for andre gang.

110 landskamper, spill for lag som Liverpool, Monaco og Roma, og et Champions League-gull. Det er bare noe av det sunnmøringen har oppnådd på banen.

Utenfor banen har Riise vært åpen og ærlig om den tøffe barndommen, blant annet i form av et blogginnlegg i 2015.

- Jeg hadde ikke mange venner. De jeg hadde ble også mobbet, skrev Riise om tiden før han satte seg i respekt på fotballbanen.

TÅREVÅT AVSKJED: I en «Bloggerne»-episode skal John Arne Riise ta avskjed med kjæresten sin. Da tar følelsene overhånd. Video: TV 2 / Mastiff Vis mer Vis mer Vis mer

Møtte mobberne

For noen dager siden snakket han om hvordan han som voksen møtte noen av plageåndene fra barndommen. Dette rett etter at venstrebacken hadde vunnet verdens gjeveste klubbtrofé i 2005.

- Her tenkte jeg: jeg kan være en idiot, eller smile og være glad. Jeg var ikke overlegen, men en av dem jobbet på McDonalds, fortalte Riise Astro Supersports-verten Adam Carruthers.

Overfor Carruthers understreket Riise at det ikke er noe galt ved å jobbe for McDonalds.

I forbindelse med «Bloggerne»-lansering i 2016, intervjues Louise Angelica og John Arne Riise om barn. Vis mer Vis mer

Likevel sa han at føltes det bra å møte mobberen bak skranken.

- Jeg gikk bare opp til skranken og sa: en Big Mac, takk. Jeg kjente ham igjen, og jeg vet at han kjente meg igjen, men jeg sa ingenting. Inne i hodet mitt tenkte jeg: «In your face», sa Riise.

Videre i intervjuet uttalte Riise at han trodde at mobberne unnet ham det han hadde oppnådd. De visste hvor hardt han hadde jobbet, ifølge Riise.

Likevel var det godt for ham å møte dem igjen, og se hvordan de reagerte.

- Har ikke viljen

Dagbladet har foreløpig ikke kommet i kontakt med Riise angående intervjuet.

Det ble, ifølge Astro Sports, gjort på Kuala Lumpur - kun få dager før Riise erklærte seg ferdig med fotballen.

På Betssons hjemmesider, skrev Liverpool-legenden følgende om årsaken til avgjørelsen:

- Jeg har ikke den viljen eller det ønsket om å legge ned arbeidet som skal til for å spille på det høyeste nivået som jeg vil. Jeg vil ikke spille bare for å spille. Jeg har et vinnerhode, og da skal jeg vite med meg selv at jeg kan gjøre jobben, der er jeg ikke nå, mentalt.

LES OGSÅ: Strålte på fest etter babyavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer