John Arne Riise flytter til India

Den norske fotballstjernen og kona kjøpte nettopp leilighet i Oslo, men reiser til andre siden av kloden.

PÅ FLYTTEFOT: Siden i fjor har fotballproff John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise holdt til på Kypros. Nå går turen til India og en ny proffklubb for fotballstjernen.  Foto: Betsson
PÅ FLYTTEFOT: Siden i fjor har fotballproff John Arne Riise og kona Louise Angelica Riise holdt til på Kypros. Nå går turen til India og en ny proffklubb for fotballstjernen. Foto: Betsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske fotballproffen John Arne Riise (34) er klar for å sette fotballskoene på nye jaktmarker.

Han har nemlig signert en toårskontrakt med en indisk proffklubb. Det forteller fotballspilleren og Betsson-ambassadøren til spillselskapets blogg.

- Kontrakten underskrives i morgen, sier Riise til Betssonbloggen.

Akkurat hvilken klubb han skal spille for i India, vil bli avslørt på bloggen til kona hans, Louise Angelica Riise (24), onsdag.

- Men jeg kan si at vi begge er fornøyde med denne løsningen. Kypros var veldig fint og det endte strålende med The Double med Apoel, men nå er jeg klar for nye utfordringer, legger Riise til overfor Betssonbloggen.

Saken fortsetter under bildet.

«BASE» I OSLO: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nylig kjøpte paret en egen leilighet i byen, selv om de nå står på flyttefot til India. Foto: NTB scanpix
«BASE» I OSLO: John Arne Riise giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014. Nylig kjøpte paret en egen leilighet i byen, selv om de nå står på flyttefot til India. Foto: NTB scanpix Vis mer

John Arne Riise har spilt for den kypriotiske klubben Apoel siden 2014. Han har tidligere fortalt at kona blir litt ensom når han er ute og reiser med fotballaget, og nylig kjøpte ekteparet en leilighet i Oslo.

Det ser imidlertid ut til at paret må vente en stund med å slå seg til ro for godt i gamlelandet.

- Jeg planlegger å fortsette med fotball i ca. fem år til. Så vil vi komme tilbake til Norge og etablere oss, kjøpe hus og starte et liv her, sa John Arne Riise til TV 2 forrige uke.

LES OGSÅ: Kristoff må droppe konas fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer