<strong>LEGGER NED BUTIKKEN:</strong> Louise Angelica Riise og svigerinnen Lena Riise legger ned interiørbutikken Savai Design i Ålesund. Foto: NTB Scanpix.
LEGGER NED BUTIKKEN: Louise Angelica Riise og svigerinnen Lena Riise legger ned interiørbutikken Savai Design i Ålesund. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

John Arne og Louise Angelica Riise:

- John Arne og jeg har bestemt oss for å flytte

Legger ned interiørbutikken for å følge ektemannen.

Publisert
Sist oppdatert

I flere år har det vært fotballproff John Arne Riises (37) karriere som har styrt hvor han og kona Louise Angelica (27) har hatt sitt tilhold. Paret har flyttet mellom London, Oslo og India, før de i 2016 valgte å flytte til Riises egen hjemby, Ålesund.

Etter at John Arne la fotballskoene på hylla og forsøkte livet som fotballagent, har kona fått sjansen til å følge egne drømmer.

27-åringen har den siste tiden vært travelt opptatt med driften av sin egen interiørbutikk Savai Design, som hun har drevet sammen med svigerinnen Lena Riise.

Nå er det imidlertid kroken på døra for butikken, og årsaken er at ekteparet nå har planer om å flytte fra Ålesund. Det bekrefter Louise Angelica selv til Se og Hør.

Flytter fra Ålesund

- Vi har hatt det kjempegøy og lært utrolig mye på kort tid. Jeg har stor respekt for alle de som starter noe for seg selv og forstår nå hvor utrolig mye arbeid som må gjøres, sier Louise Angelica til Se og Hør.

<strong>VILLE BLI I ÅLESUND:</strong> Da John Arne Riise sluttet i Aalesunds fotballklubb i 2016, var han og kona Louise Angelica klare på at de ønsket å bli boende i byen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VILLE BLI I ÅLESUND: Da John Arne Riise sluttet i Aalesunds fotballklubb i 2016, var han og kona Louise Angelica klare på at de ønsket å bli boende i byen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Hun forteller også at John Arne og broren Bjørn Helge har støttet sine koner hele veien - uten å blande seg inn.

Det var for drøye to år siden at paret valgte å flytte til Ålesund, da John Arne Riise startet i klubben Aalesund FK.

Etter et par måneder, og etter bare seks kamper for klubben, valgte Riise likevel å avslutte karrieren i fotballklubben. Til tross for at oppholdet i klubben ikke ble så langt som ventet, var ekteparet Riise likevel klare på at de ønsket å bli i Ålesund.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er fast bestemt på å bli boende her og nyte denne flotte byen. Vi har leilighet her nå, men har planer om å kjøpe hus, uttalte John Arne Riise den gang.

Nå kan det imidlertid se ut til at ekteparet har lagt om planene.

- Nå vurderer vi å flytte ut av Ålesund på grunn av muligheter som John Arne har fått. Det er utrolig trist å lukke dørene for det vi har skapt og er fornøyd med, men noen ganger må det til, sier Louise Angelica.

Nytt jobbtilbud

Louise Angelica Riise forteller at årsaken til nedleggelsen altså er at paret igjen er på flyttefot, og at de anser det som for krevende å skulle drive butikken når de selv bor et annet sted.

- John Arne og jeg har bestemt oss for å flytte. Det å drive butikk fra et annet land eller fra en annen by, anser vi som altfor krevende.

Hva som er parets neste destinasjon, kan de imidlertid ikke si noe om.

Saken fortsetter under videoen.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

- Det er ikke helt avklart ennå, sier Louise Angelica, noe som bekreftes av Riises manager Erland Bakke:

- Vi er i forhandlinger og mye tyder på at John Arne og Louise vil flytte fra Ålesund til utlandet. Utover det kan jeg ikke kommentere noe mer av hensyn til forhandlingene.

LES OGSÅ: Krangler med «Skal vi danse»-Marna om romantisk kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer