POPULÆR: Therese Johaug er snart aktuell med egen kleskolleksjon, og er i tillegg mye i mediene på grunn av sin langrenns-rolle. Nå er hun redd for at det skal bli for mye av henne.
POPULÆR: Therese Johaug er snart aktuell med egen kleskolleksjon, og er i tillegg mye i mediene på grunn av sin langrenns-rolle. Nå er hun redd for at det skal bli for mye av henne. Vis mer

Johaugs drøm går i oppfyllelse

Skistjernen gleder seg til å utvide sin kleskolleksjon.

SEOGHØR.NO: Skiesset Therese Johaug (27) ser frem til å lansere sin egen sportskolleksjon i november.

Den suksessfulle 27-åringen blir, i Marit Bjørgens fravær, bare enda mer populær. Og selv om hun er redd for å bli «brukt opp», så må hun innrømme at hun føler seg svært heldig.

Hun er nå nemlig godt innvolvert i sportsklærbransjen med sin egen kolleksjon. Hanskene er utvidet med en rekke plagg som skal lanseres den 5.november, noe hun synes er stor stas, ifølge Dagbladet.

Tidligere har hun også vært motehuset Egers ansikt utad. Se video fra hennes fotoshoot under!

- Det blir skikkelig spennende. Det er jo en jentedrøm som går i oppfyllelse å få navnet sitt på sine egne klær. Klær som jeg går god for og har vært sterkt delaktig i å utvikle selv, sier Johaug om sin nye kolleksjon.

GLAD: Therese Johaug innrømmer at sportskolleksjonen er en drøm som går i oppfyllelse.  Foto: Andreas Fadum
GLAD: Therese Johaug innrømmer at sportskolleksjonen er en drøm som går i oppfyllelse. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I sommer var den blide Dalsbygdingen til og med i Madrid for å lage en storslått reklamefilm for klærne.

Brakk hånden

Men selv om mye ser ut til å gå på skinner for den sporty 27-åringen, har hun også hatt en god dose uflaks den siste tiden.

Skijentene var nylig på treningsleir i Livigno i Italia. Johaug falt på løpetur i fjellene, og det ble påvist brudd i hånden.

FALT PÅ LØPETUR: Therese Johaug har fått brudd i hånden hele to ganger i løpet av den siste tiden.  Foto: NTB scanpix
FALT PÅ LØPETUR: Therese Johaug har fått brudd i hånden hele to ganger i løpet av den siste tiden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun trynet og tok seg for med hånden. Vi har vært på røntgen og bildene viser et lite brudd, sa trener Egil Kristiansen til Dagbladet.

Mot slutten av juli brakk også Johaug den andre hånden. Det var på løpetur i Seiser Alm, som også ligger i Italia.

Kristiansen sa til avisen at det er lite heldig med to brudd på løpetur på kort tid.

- Det er ikke heldig, men behøver ikke være dramatisk. Men Therese fortalte meg i alle fall at hun heretter skulle slutte og løpe og bare gå på rulleski.

 

LES OGSÅ: Bjørgen holder barnets kjønn hemmelig