GULLJENTA: For den blide 25-åringen handler det hverken om penger eller kjendisstatus - men om å bli best i skisporet. I disse dager kjemper hun om seier i Tour de Ski i Sveits. Dette bildet er fra 2011.  Foto: Stella Pictures
GULLJENTA: For den blide 25-åringen handler det hverken om penger eller kjendisstatus - men om å bli best i skisporet. I disse dager kjemper hun om seier i Tour de Ski i Sveits. Dette bildet er fra 2011. Foto: Stella PicturesVis mer

Johaug vraket Leonardo DiCaprio

Den single skiløperen ville heller prioritere trening framfor Hollywood-kjekkasen.

SEOGHØR.NO: Skiløper Therese Johaug (25) håver inn millioner av kroner både på skisporten og sponsoroppdrag - men det er hverken penger eller status som driver den sporty 25-åringen fra Dalsbygda i Os.

Det er nemlig målet om å holde seg på toppen:

- Jeg er skiløper. Målet mitt er å bli best. Det er det det handler om, sier hun i et intervju med Dagbladet Sporten.

GLEDESRUS: Therese Johaug vant 30 km i Holmenkollen i mars i år. Foto: Stella Pictures
GLEDESRUS: Therese Johaug vant 30 km i Holmenkollen i mars i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Heller ikke da Johaug fikk tilbud om å åpne en ny klokkebutikk i Paris med selveste Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (39) lot hun seg overtale:

- Ja, hehe. Jeg var invitert til å åpne en ny Tag Heuer-butikk i Paris sammen med ham. Men det ble trening i stedet, gitt, forteller 25-åringen videre til Dagbladet Sporten.

Både Leonardo DiCaprio og Therese Johaug har nemlig lånt sine velkjente ansikter til den eksklusive sveistsiske klokkebutikken Tag Heuer.

I disse dager er 25-åringen aktuell i Tour de Ski, som avholdes blant annet i Sveits.

Ingen norsk langrennsløper har vunnet Tour de Ski, men i fjor ble Johaug beste norske kvinne da hun kom på 2.plass, kun slått av polske Justyna Kowalczyk (30) - som i år har boikottet Tour de Ski på grunn av misnøye med konkurransens skigrener.

LES OGSÅ: Therese Johaug ble OL-modell