Johaug blir luksusmodell

- Jeg måtte bare forsikre meg om at det ikke var en spøk, forteller Therese Johaug.

MODELLKLAR: - Jeg har vokst opp i superundertøy med utsikt til et fjøs, da er det klart at jeg synes det er fantastisk gøy å få være med på noe slikt, sier Therese Johaug, som i tre år skal være modell for motehuset Eger. Fra venstre: Hans Petter Foto: Jeton Kacaniku
MODELLKLAR: - Jeg har vokst opp i superundertøy med utsikt til et fjøs, da er det klart at jeg synes det er fantastisk gøy å få være med på noe slikt, sier Therese Johaug, som i tre år skal være modell for motehuset Eger. Fra venstre: Hans Petter Foto: Jeton Kacaniku Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske langrennsstjernen Therese Johaug (23) gjør det like skarpt på sponsormarkedet som i sporet. Heretter er hun også frontfigur for et av landets mest eksklusive motehus, Eger Karl Johan i Oslo. 

Det er eiendomsselskapet Søylen Eiendom som eier motehuset og som har inngått avtalen med Johaug.

Ifølge Dagbladet trengte ikke 23-åringen lang betenkningstid da avtalen lå på bordet.

- Jeg måtte bare forsikre meg om at det ikke var en spøk. Jeg har vokst opp i superundertøy med utsikt til et fjøs, da er det klart at jeg synes det er fantastisk gøy å få være med på noe slikt, sier hun til avisen.

Avtalen Johaug har med motehuset varer i tre år. Men ifølge henne selv blir hun ikke mye å se på catwalken.

- Nei, det blir det ikke. Jeg skal fronte motehuset i deres eget magasin, og jeg skal arbeide litt med firmaet internt. Men fokuset mitt er og blir langrenn. Det er tross alt der jeg har talentet mitt, forteller hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bruker klær fra ukjent beundrer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer