Johansen kritiserer Mina

- Det er jo ødeleggende for NRKs omdømme generelt, sier Jahn Otto Johansen.

FÅR KRITIKK: Må Minas P3-show sendes i opptak etter Aulies uttalelser på direkten? Foto: Hilde Ljøen, NRK
FÅR KRITIKK: Må Minas P3-show sendes i opptak etter Aulies uttalelser på direkten? Foto: Hilde Ljøen, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: P3-prgramleder Mina Hadjian (31) ble overlumpet på direkten da Marianne Aulie (35) på mandag navnga de to kjendisene som skal ha forsøkt å voldta henne i 1993.


Og selv om Mina selv hevder hun ikke visste noe om episoden på forhånd, får hun likevel sterk kritikk av flere NRK-profiler, blant disse er utenriksguru Jahn Otto Johansen (72). Han er meget kritisk til Marianne Aulies voldtektsutbrudd i P3-showet "Mina".


- Uansett om programleder var uten "skyld" akkurat denne gangen, nekter jeg å tro at det var tilfeldig at det skjedde akkurat her. Og det er jo ødeleggende for NRKs omdømme, generelt. Det kreves aktsomhetsansvar av NRK som en allmennkringkaster - i likhet med TV 2, sier han ifølge VG.


Dette ikke er første gangen at Mina tabber seg ut på direkten, blant annet har hun fått kjeft for å ha latt drapsdømte Veronica Orderud true lytterne med drap. Hadjian har også lenge fått negativ omtale i Kringkastingsrådet og på NRK-huset, skriver VG.


NRK-veteran Geir Helljesen (67) mener at Aulie-episoden er alvorlig og at den bør resultere i et veivalg.


- Ja, det bør reises debatt om hvilke programmer som kan og bør sendes direkte, eller i opptak, sier han.


Mina sier selv at hun ikke visste noen ting om Aulies uttalelser på forhånd, og ikke helt vet hvordan hun kan forhindre at noe sånt kan skje igjen.


- Hvordan skal jeg gjøre det da? Dette er jo live. Jeg skal i alle fall ikke gjøre som Howard Stern og legge inn ti sekunders forsinkelse på programmet mitt. Dette er jo ikke noe som skjer hver dag, sier den omstridte programlederen til Dagbladet.


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer