BABYJUBEL: Søndag ble Johann Olav Koss og kona Jennifer Lee Koss foreldre til en liten gutt. Det bekrefter den tidligere skøytestjernen på Facebook. Koss ble en levende legende da han vant tre gull og satte tre verdensrekorder under OL på Lillehammer i 1994 (t.h).  Foto: Andreas Fadum/ All Over Press
BABYJUBEL: Søndag ble Johann Olav Koss og kona Jennifer Lee Koss foreldre til en liten gutt. Det bekrefter den tidligere skøytestjernen på Facebook. Koss ble en levende legende da han vant tre gull og satte tre verdensrekorder under OL på Lillehammer i 1994 (t.h). Foto: Andreas Fadum/ All Over PressVis mer

Johann Olav Koss er blitt pappa

- Det er helt fantastisk å være far til tre, sier den nybakte trebarnsfaren Johann Olav Koss til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Den tidligere skøytestjernen Johann Olav Koss (46) er blitt pappa igjen.

Det bekrefter han selv overfor Seoghør.no mandag ettermiddag.

Den nyfødte er en liten gutt som allerede har fått navnet Andreas, opplyser Koss på Facebook-siden sin.

- Alt står bra til med både Jennifer og gutten. Og det er jo helt fantastisk å være far til tre. Selv om det er forventninger om at det blir mye arbeid med tre under fem. Mange herlige stunder, og noen store utfordringer, når barna ikke sover og pusher alle slags mulige «knapper» som jeg ikke visste fantes, sier Johann Olav Koss til Seoghør.no.

Da Koss og hans kone, Jennifer Lee Koss (37), ankom Idrettsgallaen i starten av januar, avslørte paret at de ventet barn.

- Dette er en baby, ikke en fotball, sa Koss og gliste da han snakket om konas synlige babymage på den røde løperen.

På Idrettsgallaen bekreftet Koss også at den lille var ventet allerede i februar.

ENGASJERT: Johann Olav Koss jobber 80 timer i uken som sjef for Right To Play, men synes ikke det kan måle seg med foreldrerollen. Her på golfarrangementet Suzann Pro Challenge i 2012, som organisasjonen hans jobber med for å samle inn penger til veldedige formål. Foto: FameFlynet Norway
ENGASJERT: Johann Olav Koss jobber 80 timer i uken som sjef for Right To Play, men synes ikke det kan måle seg med foreldrerollen. Her på golfarrangementet Suzann Pro Challenge i 2012, som organisasjonen hans jobber med for å samle inn penger til veldedige formål. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

OL-vinneren har fra før barna Aksel (4) og Annabelle (2) med Jennifer. Den nybakte trebarnsfaren har tidligere innrømmet at foreldrerollen kan være svært krevende.

- Nei uff, jeg feiler totalt mange ganger i uken. Jeg har et godt forhold til ungene mine på ett nivå, men på et annet nivå er det en ekstrem utfordring. Jeg blir testet på områder jeg knapt har visst at eksisterer, sa Koss åpenhjertig til VG Helg i februar i fjor.

Også da eldstesønnen Aksel kom til verden, avslørte Koss babynyheten på Facebook. Da datteren Annabelle var på vei, holdt paret på babynyheten omtrent like lenge som denne gangen.

- Det er vanskelig å skjule når det bare er seks uker igjen. Vi gleder oss til å ønske ei jente velkommen til verden, sa Koss til Se og Hør i april 2012.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med Johann Olav Koss for en kommentar.

LES OGSÅ: - Jeg har allerede syndet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.