- Joe ønsker seg barn

Sofia Vergara (43) åpner seg om fremtiden med sin yngre ektemann.

VIL HA BARN: Sofia Vergara forteller at skuespillermannen Joe Manganiello gjerne skulle blitt pappa. Foto: Rex Features
VIL HA BARN: Sofia Vergara forteller at skuespillermannen Joe Manganiello gjerne skulle blitt pappa. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 begynte ryktene å gå om at Hollywood hadde fått et nytt superpar.

- Det er veldig, veldig nytt. De har det gøy sammen og holder på å bli ordentlig kjent med hverandre, fortalte en kilde til UsWeekly den gang.

Kort tid senere ble romansen bekreftet med et bilde av stjernene hånd i hånd; skuespillerkollegaene Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (39) var offisielt et par.

I dag, litt over halvannet år senere, er duoen lykkelig gift – og nå skal de være klare for å ta neste steg i forholdet.

– Mannen min er fire år yngre meg og han vil ha barn, så vi prøve egentlig bare å finne ut av hvordan vi skal gjøre det. Tanken på å gjøre det hele igjen skremmer meg ikke, men det er ikke sånn at det kommer til å skje naturlig, ikke sant?, sier 43-åringen til nettstedet The Edit.

Saken fortsetter under bildet.

BLE MANN OG KONE: I november i fjor ble Sofia Vergara og «Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello smidd i hymens lenker. Foto: Skjermdump fra Instagram
BLE MANN OG KONE: I november i fjor ble Sofia Vergara og «Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello smidd i hymens lenker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I oktober i fjor åpnet «Modern Family»-skuespilleren seg om at hun ikke lenger kan bli gravid selv, og at hun må benytte seg av surrogat dersom hun vil ha flere barn. 

Fra før av har Vergara sønnen Manolo (23) med en tidligere kjæreste.

– Jeg har en cyste på eggstokkene. Jeg har ikke nok egg til å prøve å bli gravid. Jeg trenger hjelp. Men det går helt fint for meg, sa den colombianske skjønnheten til bladet InStyle den gang.

LES OGSÅ: Sofia Vergara hater å se utseende forandre seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer