MEDIESKY: Jodie Foster er kjent for å verne om privatlivet, og likte derfor dårlig å bli filmet av et TV-team da hun ble stoppet av trafik Foto: Stella
MEDIESKY: Jodie Foster er kjent for å verne om privatlivet, og likte derfor dårlig å bli filmet av et TV-team da hun ble stoppet av trafik Foto: StellaVis mer

Jodie Foster tatt av politiet

- Hun klikket da hun så politibilen.

SEHER.NO: Jodie Foster (46) - som er kjent for å være en av Hollywoods mest mediesky filmstjerner- opplevde ett av sine verste mareritt da hun nylig ble stoppet av trafikkpolitiet i Los Angeles.

For ikke bare fikk Foster et forelegg for å ha kjørt i 87 km/t i en 60-sone. Bak politibilen fulgte nemlig et TV-team - som laget et dokumentarprogram om råkjørere!

- Hun klikket da hun så politibilen og TV-teamet.

- Hun ble sint og insisterte på at hun bare hadde kjørt i 50 km/t. Hun klaget også over at alt tok lang tid, og nektet å gi TV-folkene tillatelse til å filme, sier øyenvitner til bladet National Enquirer.

Etter å ha forsøkt å diskutere med politiet, skal tobarnsmoren til slutt ha akseptert forelegget.

- Hun var sint fordi hun ble stoppet, men signerte boten og kjørte vekk, sier Tony Lee i Beverly Hills-politiet til National Enquirer.

Jodie Foster er blant annet kjent fra filmen "Nattsvermeren"- som blant annet førte til at hun vant Oscar for "Beste kvinnelige skuespiller" i 1991.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Han bor under en presenning