Joda, Rooney svettet litt før Norge-kampen han også...

Mens landslaget ladet opp til kamp mot Norge, reiste Wayne Rooney til Las Vegas.

PÅ FERIE: Wayne Rooney skal ikke spille mot Norge på lørdag. Han tok seg isteden en etterlengtet ferie. Foto: Stella Pictures
PÅ FERIE: Wayne Rooney skal ikke spille mot Norge på lørdag. Han tok seg isteden en etterlengtet ferie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens det engelske landslaget trente frem mot landskampen mot Norge på Ullevaal Stadion lørdag, reiste Manchester United-spissen Wayne Rooney på ferie til Las Vegas.

Med seg hadde han kona Colleen, sønnen Kai og noen venner.

Reisefølget så ut til å storkose seg i varmen i Nevada, og det hele så svært mye mer avslappende ut enn det lagkameratene hans drev med på Etihad Stadium i Manchester.

For mens stjerner som Scott Parker, Theo Walcott og Steven Gerrard svettet på treningsfeltet, satt Rooney med føttene i bassenget.

For England er kampen mot Norge en del av oppkjøringen til sommerens EM-sluttspill i Polen og Ukraina.

Det klarte ikke Norge å kvalifisere seg til...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Klarer ikke å bruke stekeovnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer