Joda, hun var gravid!

Paret nektet å kommentere graviditeten, nå nekter de å kommentere fødselen.

FAMILIEFERIE: Her er Isla Fisher, Sacha Baron Cohen og Olive avbildet på badeferie. Nå skal Olive ha fått en bror eller søster. Foto: All Over Press
FAMILIEFERIE: Her er Isla Fisher, Sacha Baron Cohen og Olive avbildet på badeferie. Nå skal Olive ha fått en bror eller søster. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Confessions of a Shopaholic»-skuespiller Isla Fisher (34) og Sacha Baron Cohen (38), bedre kjent som Ali G og Borat, har ifølge FemaleFirst blitt foreldre for andre gang.

Paret ble observert i London på fredag, mens de trillet rundt på en vogn for babyer, mens deres to år gamle datter Olive gikk mellom dem. Barnets kjønn er ikke kjent.

Talspersoner for skuespillerparet, ønsker ikke å kommentere om det er riktig at familiens nye medlem kom til verden tidligere denne måneden.

Paret verner sterkt om sitt privatliv, og nektet til og med å bekrefte at Isla var gravid igjen da hun tidligere i år ble avbildet med en stor babykul på magen.

Paret har vært sammen i åtte år, og giftet seg i en hemmelig seremoni i Paris i mars.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Overrumplet av halvnaken mann