SINGEL?: Kilder hevder nå ryktene om et brudd mellom Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon er sanne. Foto: All Over Press
SINGEL?: Kilder hevder nå ryktene om et brudd mellom Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon er sanne. Foto: All Over PressVis mer

- Joda, det er slutt!

Superparet holder seg tause, men nok en gang går bruddryktene...

SEHER.NO: Det har lenge gått rykter om at det skal være slutt mellom Reese Witherspoon (33) og Jake Gyllenhaal (29), men paret har nektet for det.

Nå kommer nye kilder ut og hevder at paret bestemte seg for å avslutte forholdet for to uker siden. På samme tid skrev People at paret hadde gått fra hverandre.

- De trengte tid til å finne ut av ting, og de er på to forskjellige steder. Når de møttes igjen, snakket de ut og bestemte seg for at de ikke skal være sammen lenger, sier kilden til E! Online.

Ifølge kilden skal det ikke være noen andre personer involvert i bruddet.

- De ønsket å være forsiktige og private om bruddet på grunn av Reeses unger, sier kilden.

Ingen av skuespillernes talspersoner har uttalt seg i saken.

Gyllenhaal og Reese har nesten aldri snakket offentlig om sitt forhold. Paret skal ha falt for hverandre da de begge spilte i filmen"Rendition" i 2007, selv om de ikke hadde noen felles scener i filmen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Blir samboer med eksen