Markus Neby:

- Jobbet steinhardt med å skjule en latterkrampe

Programlederen «snakker ut om ulykken».

VERANDALEPPE: Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg har spilt squash. Det gikk ikke som planlagt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VERANDALEPPE: Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg har spilt squash. Det gikk ikke som planlagt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt når man skal begi seg ut på helgeaktiviteter med sin andre halvdel.

Det gjelder også i aller høyeste grad programleder Markus Neby (30), som til vanlig underholder på lørdagskveldene i Else Kåss Furuseths sofa på «Kåss til kvelds».

Nå har han imidlertid vært ute på squashbanen med kjæresten, eller «sussebassen», fotballspiller Andrine Stolsmo Hegerberg (28).

Det gikk som det ofte kan gjøre når kjæresten din er toppidrettsutøver - ikke som forventet.

Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer

«Snakker ut om ulykken»

På Instagram delte han nemlig et bilde av seg selv med en aldri så liten verandaleppe.

«Hvorfor betale for fillers i leppene når Andrine kan kline en squashball i ansiktet ditt helt gratis?», skriver han til bildet.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

PS. Til tross for at Neby selv på humoristisk vis foreslo at tittelen på denne saken kunne være: «Snakker ut om ulykken», valgte vi heller å tone det ned i tråd med skadeutfallet.

- Jeg spilte squash med kjæresten min og i vår aller første ball smashet hun en tipoenger midt i fjeset mitt. Hun mener hun er i sitt livs form om dagen, og jeg skal ikke si imot, sier han til Se og Hør.

- Hun jobbet steinhardt

Videre kan den «forslåtte» programlederen innrømme at det glapp noen mindre sjarmerende gloser idet ulykken inntraff.

- Jeg ropte et velkjent ukvemsord som kaller på djevelen. Hun beklaget veldig og jobbet steinhardt med å skjule en latterkrampe. Det lyktes hun ikke med.

ULYKKE: Petter Skinstad deler ellevill historie om da han trodde han drepte Petter Northug. Video: Rødt Kort / Skisporet. Vis mer

Det hele endte heldigvis bare med en hoven leppe, men han kan opplyse om at spillet naturligvis ble preget av noe mer frykt enn ellers.

- Blir det mer squash i nærmeste fremtid?

- Ja. Med visir.

LES OGSÅ: Maks uflaks på hyttetur: - Humper rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer