- KVINNER VERRE ENN MENN: - De er mye verre enn menn når det gjelder å klype strippere i baken. Dessuten tafser de overalt, de har ingen grenser, sier David Sandem om sin erfaring med kvinnelige tilskuere.  Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
- KVINNER VERRE ENN MENN: - De er mye verre enn menn når det gjelder å klype strippere i baken. Dessuten tafser de overalt, de har ingen grenser, sier David Sandem om sin erfaring med kvinnelige tilskuere. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.noVis mer

Jobbet som stripper før Robinson

- Kvinner ser på mannlige strippere som et stykke kjøtt.

SEHER.NO: Robinson-deltaker David Sandem er forberedt på å bli gjenkjent på gata nå når TV3 er i gang med en ny sesong av sin kjente realityserie.

Men for Oslo-mannen er det ikke noen ny opplevelse å være i rampelyset.  Som 22-åringe reiste han landet rundt for å jobbe som stripper.

- Det var en tilfeldighet som fikk meg inn i jobben. Jeg hadde flyttet til Romerike, da jeg så en annonse om «strippekurs» i Vi Menn. Siden jeg ikke kjente så mange på det nye stedet, trodde jeg, ung som jeg var, at jeg på den måten kunne bli kjent med damer, sier han med et smil til Seher.no.

Etter først å ha jobbet som assistent for en annen mannlig stripper, tok det ikke lang tid før han selv kastet klærne.

- Min første jobb var jeg ikke forberedt på i det hele tatt. Jeg var med som assistent, da kompisen min skulle strippe i et kvinnelig utdrikningslag i Moss. Men damene ropte på mer, og da sendte kameraten min meg inn.

Kort tid etter reiste David landet rundt. For strippingen fikk han 3500 kroner for et 12 minutters oppdrag, i tillegg til mange frynsegoder.

- I starten føler man seg som en popstjerne. Man blir hentet på flyplassen og blir påspandert alt mulig. Men etter hvert skjønner man at det bare er en jobb, som i tillegg har mange fallgruver sier han.

Etter ett år trakk David seg gradvis ut av bransjen og gikk over i jobb som asfaltarbeider. Han hevder det blant annet var det usunne miljøet som gjorde at han bestemte seg for å slutte.

- Akkurat som i utelivsbransjen er kokain et veldig vanlig fenomen. Jeg så mye av det.

- I tillegg opplevde jeg at det stadig var press på meg for å få meg til å flytte grensene mine. Jeg fikk blant annet tilbud om å bli låst inn i en leilighet for å vente på den jeg skulle strippe for. Det er jo farlig, du vet jo ikke hva som kan skje, sier han til Seher.no.

Han hevder også han ble behandlet langt verre enn de kvinnelige stripperne av kundene.

- Menn som ser på damer strippe, har respekt for kvinnene. De rører dem ikke, fordi de vet de vil få bank. Kvinner ser derimot på mannlige strippere som et stykke kjøtt.

- De er mye verre enn menn når det gjelder å klype strippere i baken. Dessuten tafser de overalt, de har ingen grenser, sier han.

David - som nå har målsetting om å bli eiendomsmegler - vil imidlertid ikke fraråde noen å prøve seg som stripper hvis de ønsker det.

- For meg er dette et tilbakelagt kapittel, men jeg skammer meg ikke over det. Jeg lærte mye om meg selv i den tiden, og jeg vil ikke fraråde noen noe. Men man må  være tydelig på å sette grenser for hva man vil stille opp på, sier David til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Robinson-deltaker måtte pumpes i hui og hast