Jobbet med smerter

For to år siden brakk hun ryggen, Nå er hun tilbake på TV2.

BRAKK RYGGVIRVEL: Julie Strømsvåg har vært sykemeldt i to år, etter at hun brakk en ryggvirve. Foto: TV 2
BRAKK RYGGVIRVEL: Julie Strømsvåg har vært sykemeldt i to år, etter at hun brakk en ryggvirve. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2009 brakk TV2-ankeret Julie Strømsvåg (30) en ryggvirvel. De siste årene har hun vært sykemeldt, men den siste tiden har den flotte blondinen vært tilbake på skjermen. Søndag ledet hun håndballfinalen i Brasil på TV2, og 30-åringen forteller til VG at hun ikke følte seg i toppform på finaledagen.

- Jeg følte meg ikke bra, sier hun til VG.


Strømsvåg er fortsatt 50 prosent sykemeldt, og var usikker før hun sa ja til håndballjobben. Men comebacket var ekstremt vellykket og sportssendingen fikk tidenes seertall i Norge med over 1,6 millioner seere.

- Fantastisk tall, men husk at da var det Harald (Bredeli) og Bent (Svele) som kjørte showet da aller flest så. Men det er morsomt for alle sammen. Jeg hadde det litt annerledes mandag enn søndag morgen, sier hun.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke klart meg uten kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer