Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer

- Jobbet med å holde vekten hele livet

Å være tynn og sprek er noe Guri Schanke har jobbet med hele livet.

SEHER.NO: Guri Schanke er tobarnsmor, singel, artist og modell. I høst er hun også dommer i underholdningsprogrammet "Grease" på TVNorge.

Og i en alder av 46, ser Guri bedre ut en noen gang!

Men det har ikke vært bare bare for Guri å holde kroppen ved like, og hun innrømmer at hun må trene mye for å holde vekten.

- Jeg ser at kroppen og huden ikke blir spenstigere med tiden. Hele livet har jeg jobbet med å holde vekten. Jeg er ikke hysterisk, men jeg må holde på med noe hele tiden for ikke å gå opp i vekt. Jeg er glad i mat og kan spise altfor store porsjoner, selv om jeg vet at det beste slanketipset er å spise lite og ofte, sier Guri i et intervju med EVA.

Schanke - som har høstet stor suksess med "Showgirls" - har personlig trener én gang i uken, mens det resten av uken går mest i pilates og yoga.

I fjor ble hun valgt ut til å være reklameansikt for Garniers antirynkekremer, men helt rynkefri er hun ikke...

- Det gjør ingenting å ha rynker. Hvis du har nok energi, stråler det i øynene dine, og utstråling er det viktigste. Det er det mennesket legger merke til, sier hun.
Og selv om hun nærmer seg 50, kunne hun aldri tenkt seg å "rette opp" alderstegn med plastisk kirurgi - i hvert fall ikke akkurat nå.

- Jeg vil være meg selv. Ikke rette opp ting. Jeg kan ikke garantere at det aldri vil skje, men akkurat nå kjennes det helt umulig. Dessuten er jeg redd for narkose og kniver, så foreløpig tyr jeg til søvn, trening og avspenning, sier hun til EVA.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Opererte bryster, ører og øyelokk