Jobber tett med eks-kjæresten

Den hotte programlederen Triana Iglesias er i paradis med eksen Nils Noa.

EKSER: Triana og ekskjæresten Nils Noa jobber sammen under årets Paradise-innspilling. Hun som programleder, han som deltakeransvalig og lydekspert. Foto: Stella Pictures
EKSER: Triana og ekskjæresten Nils Noa jobber sammen under årets Paradise-innspilling. Hun som programleder, han som deltakeransvalig og lydekspert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En ny innspillingsrunde av det populære TV-realityshowet «Paradise Hotel» er for tiden igang i eksotiske Mexico.

Som tidligere finner vi vakre Triana Iglesias (29) i programleder-rollen, og i kulissene har hun et team av dyktige og erfarne medhjelpere.

En av dem er Nils «Noa» Lausund (31) som inntil i fjor høst var kjæresten hennes gjennom fem år. Nils Noa var med som deltakeransvalig under fjorårets Paradise-innspilling, og skal i følge TV3 ha gjort en så bra jobb at de ville ha ham med i år også - noe Triana er glad for.
 
- Nils er fortsatt en av mine aller beste venner, så jeg er glad han er i Mexico, forteller den vakre programlederen til Seher.no.

Lausund, som til daglig er DJ og musikkprodusent har i tillegg til deltakerjobben også fått ansvar for lyd. For Triana er det godt å ha et kjent ansikt med i kollegagjengen.

- Det er godt å ha ham her både som venn og støtte, sier hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna skaper historie 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer