Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Jobber med hemmelig avtale

Turtelduene skal ha kontaktet advokatene sine i all stillhet.

GIFTEKLARE: Justin Bieber og Hailey Baldwin forlovet seg i sommer. Men de vil ikke gifte seg før alt er på plass. Foto: NTB Scanpix
GIFTEKLARE: Justin Bieber og Hailey Baldwin forlovet seg i sommer. Men de vil ikke gifte seg før alt er på plass. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (21) i juli kom med sjokknyheten om at de hadde forlovet seg, har det den siste tiden blitt heftig spekulert i om de to nå har giftet seg i hemmelighet.

Ryktene kunne Hailey nylig avkrefte, da hun skrev følgende på Twitter:

«Jeg forstår hvor spekulasjonene kommer fra, men jeg er ikke gift ennå».

Hemmelig avtale

Til tross for at stjerneduoen ikke har gått opp kirkegulvet ennå, er forberedelsene godt i gang.

TMZ melder nemlig at Justin og Hailey for tiden jobber tett sammen med advokatene sine for å få en særeieavtale på plass før de gir hverandre sine ekteskapsløfter.

Nettstedet nevner samtidig at det tidligere har gått rykter om at de ikke vil inngå en slik avtale, i og med at de begge er såpass religiøse og vil ta «til døden skiller oss ad»-løftet bokstavelig.

GATEMUSIKANT: Da paret nylig var i London, benyttet Justin anledningen til å tjene inn noen ekstra kroner til det kommende bryllupet. Foto: NTB Scanpix
GATEMUSIKANT: Da paret nylig var i London, benyttet Justin anledningen til å tjene inn noen ekstra kroner til det kommende bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå ser det derimot ut til at de begge har innsett at en særeieavtale er til det beste, og TMZ skriver at paret ikke vil gifte seg før papirene er signert.

Mens Justin har en formue på nærmere 250 millioner amerikanske dollar, er Hailey verdt et par millioner, hevder kjendisnettstedet.

Foreløpig har ingen av de to kommentert særeieavtalen, som tilsynelatende jobbes med i all diskresjon, offentlig. Ingen av detaljene i avtalen er foreløpig kjent.

Fra venner til kjærester

Justin og Hailey hadde et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til noe mer.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdenskjent stjerne.

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte … Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk, sa Hailey til Marie Claire i 2016.

Justin på sin side la ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Justin og Hailey blir snart mann og kone. Her avbildet i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Justin og Hailey blir snart mann og kone. Her avbildet i London tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contact Music.

Fant tilbake til hverandre

I juni i år fant det tidligere kjæresteparet tilbake til hverandre, og kort tid etter at en rekke medier meldte at de var forlovet, bekreftet Justin selv nyheten.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han til et bilde av seg selv og Hailey.

Sangstjernen røpte samtidig at han hadde gått ned på kne lørdag 7. juli, og han også påpekte at tallet syv står for åndelig perfeksjon.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Hailey Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer Vis mer

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, for jeg føler at alt har falt på plass nå», fortsatte han.

Ifølge TMZ og CNN gikk Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

LES OGSÅ: Skjulte hemmelig detalj i brudekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer