Kylie Jenner og Travis Scott:

- Jobber med forholdet

Flere lurer på om paret har funnet tilbake til hverandre etter at de har tilbrakt tid sammen.

PAUSE: I oktober kom nyheten om at Kylie Jenner og Travis Scott hadde tatt en pause i sitt to og et halvt år lange forhold. Foto: NTB Scanpix
PAUSE: I oktober kom nyheten om at Kylie Jenner og Travis Scott hadde tatt en pause i sitt to og et halvt år lange forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i begynnelsen av oktober at sminkemogulen og realitystjernen Kylie Jenner (22) bekreftet at hun og Travis Scott (28) hadde tatt en pause i forholdet. Paret hadde på det tidspunktet datet i to og et halvt år, og sammen har de datteren Stormi (1).

I motsetning til andre samlivsbrudd i Kardashian/Jenner-klanen kan det se ut til at dette bruddet gikk bedre for seg, og at de fortsatt er gode venner.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev Kylie på Twitter da bruddet ble kjent i oktober.

Gjenforent

Siden paret gikk hver til sitt i begynnelsen av oktober har de flere ganger blitt observert sammen. Så tidlig som to uker etter bruddet var Kylie og Travis sammen med datteren på en gresskaråker, ifølge Hollywoodlife.

Kort tid senere var også 22-åringen observert på Travis sin «Astroworld»-festival, ifølge People. Sminkemogulen la også ut et bilde på Instagram av seg og venninner fra kvelden.

View this post on Instagram

..🖤 making memories with my besties.

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Eksparets sammenkomster har fått fansen til å undre seg om de er romantisk gjenforent, og spekulasjonene har økt ytterligere etter at Travis ble observert på et kasino i Palm Springs sammen med Kylies mamma Kris Jenner (64), og hennes søstre Khloé Kardashian (35) og Kendall Jenner (24) under Thanksgiving-høytiden.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Kilder som har uttalt seg til Hollywoodlife avkrefter derimot at Kylie og Scott har funnet tilbake til hverandre igjen.

- Kylie og Travis er ikke helt sammen igjen, men de jobber med forholdet sitt og tilbringer mer tid sammen som foreldre. Det er ingen tidsplan for fremtiden i det hele tatt, og deres største fokus er å oppdra Stormi sammen, ikke å gjenforenes som et par, forteller kilden til nettstedet.

Kilden legger til at selv om Travis henger med blant andre Kris, så er ikke hennes mål å blande seg inn i datterens forhold.

- Kris er stor fan av å forsøke å reparere forhold, og det å ikke kaste inn håndkleet for raskt, samtidig som at det å ha et godt forhold til barnefaren til hennes barnebarn er viktig. Det er på grunn av henne at barna hennes har tette forhold til barnefaren sin, uttaler kilden til Hollywoodlife.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Videre blir nettstedet fortalt at Kris støtter at Kylie forsøker å finne ut av ting med Travis, da han alltid har vært godt likt av familien. Kilden påpeker også at det ikke er overraskende for deres nære venner at han tilbringer Thanksgiving med Kardashian-familien.

Ifølge nettstedet kommer Kylie og Travis til å tilbringe mer tid sammen i løpet av høytiden, og 22-åringen har også gått med på å reise til Houston med Stormi for å tilbringe tid med hans familie også.

- Ting mellom dem er så fredelig som to ekser kan få det. Faktisk ville ingen blitt sjokkert hvis Kylie bestemmer seg for å gi ham enda en sjanse, sier kilden.

Fredelige brudd

Det kan se ut til at Kylie og Travis klarer å beholde et godt forhold, samtidig som de oppdrar datteren sammen på en fredelig måte. Bruddet med Travis er derimot ikke 22-åringens første som har gått stille for seg.

Før hun begynte å date Travis i 2017, var det rapperen Tyga (30) hun hadde gått ut av et to år langt av-og-på forhold med. Heller ikke dette bruddet skapte den største skandalen.

I sitt eget realityshow «Life of Kylie» avslørte hun grunnen til at hun og Tyga ikke lengre var et par.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte … Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person, uttalte Kylie ifølge Mirror i 2017.

Til tross for at paret gikk hver til sitt våren 2017, oppsto det nylig ville rykter om at de hadde funnet tilbake til hverandre.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kort tid etter bruddet med Travis for to måneder siden, ble nemlig «Keeping up with the Kardashians»-profilen observert utenfor platestudioet til ekskjæresten - men hun gikk raskt ut og avkreftet at hun var der for å møte Tyga.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg kl. 02. Det dere ser er at jeg slipper av to venninner ved et platestudio hvor han tilfeldigvis var, skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: Kan bli saksøkt av Kardashian-klanen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer