Jobber med eksen etter bruddet

- Det går helt fint, sier Elisabeth Carew. Se video!

TRAVEL: Elisabeth Carew spiller i det premiereklare musikk-teaterstykket «Postkort fra Lillebjørn» på Oslo Nye, i tillegg til fulltids studier og forberdelser til utgivelse av ny musikk. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no
TRAVEL: Elisabeth Carew spiller i det premiereklare musikk-teaterstykket «Postkort fra Lillebjørn» på Oslo Nye, i tillegg til fulltids studier og forberdelser til utgivelse av ny musikk. Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Elisabeth Carew nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Torsdag er det urpremiere på musikk-teaterstykket «Postkort fra Lillebjørn» på Oslo Nye Teater, der artister som Unni Wilhelmsen og Elisabeth Carew tolker flere av sangene til den velkjente visesangeren Lillebjørn Nilsen.

For Elisabeth Carew går det i ett i dagene opp mot premieren. Ved siden av teatret, studerer hun fulltid på BI i tillegg til å jobbe opp mot utgivelsen av ny musikk.

- Det er litt travelt om dagen. Med fulltids studier og fulltids musikal, ved siden av musikken og trening. Det går litt «hurramegrundt». Jeg må ha litt fritid. Jeg tar meg litt fritid. Ellers blir man utbrent eller depressiv, sier Carew til Seoghør.no.

Elisabeth har gitt ut fem singler, og stilte blant annet med låta «Rocketfuel» i MGP i 2010. Samme år spilte hun også i musikalen «Buddy Holly» på Folketeatret. Selv om hun er spent før premieren, er Carew komfortabel med å synge i musikaler.

- Det er faktisk enda skumlere å gjøre egne ting. Her har man et så sterkt apparat rundt seg. Man har et helt ensemble og gjør noe sammen. Det er nok litt betryggende, sier hun til Seoghør.no.

I juni i fjor ble det slutt mellom Elisabeth og hennes produsent- og artistkjæreste Thomas Eriksen. Etter tre år flyttet de to fra hverandre.

Det tidligere kjæresteparet har samarbeidet tett med Elisabeths musikk, og til Seoghør.no forteller hun at de to har bevart samarbeidet etter bruddet.

- Vi jobber fortsatt sammen, men jeg jobber også med andre produsenter. Det har jeg gjort hele veien. Det går helt fint, sier Elisabeth, som forteller at det snart kommer ny musikk fra henne.

- Jeg fikk gjort mye før januar satt igang, så vi får se når det kommer noe nytt. Det kan være veldig snart og det kan være om en liten stund, sier Elisabeth Carew til Seoghør.no.

- Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt rørt  

Se video med Elisabeth Carew her:


[obj:media:10832]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer