- Jobben og kona plager deg 24 timer i døgnet

50 år gamle Øystein Stray Spetalen mener oppskriften på et godt live er å velge riktig på to arenaer. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken inviterte investor Øystein Stray Spetalen og kona Charlotte til gigantisk fest på sin fasjonable strand-eiendom i Sandefjord i anledning Øysteins 50-årslag.

Og da jubilanten møtte pressen sammen med sin kone, ga han noen gode råd om hvordan man får det bra i livet.

- To ting er viktig i livet vet du. Det er hvem du gifter deg med, og hvilken jobb du får. For de to tingene plager deg 24 timer i døgnet. Så hvis du klarer å løse det, løser du to viktige problemer. Alle andre problemer er sekundært i forhold til de valgene. Det er ikke så vanskelig vet du, livet er ganske enkelt, sier Spetalen, men en humrende kone ved sin side.

Fotballstjerne John Carew (32), Norwegiansjef Bjørn Kjos (65) og kona Gerd Helene (62), Kapital-redaktør Trygve Hegnar (68) og samboeren Vibeke Holth (38) og kjendisinvestor Christian Ringnes (57) og kjæresten Lotte Birgitta Inger (35) var blant gjestene som kom på festen.

Se hele intervjuet med Spetalen, der han også snakker om sin egen fødsel i videoen øverst i saken. I Se og Hør weekend får du alle detaljene fra festen og bildene av gjestene. 
Her kan du også kjøpe bladet på iPad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er jeg mer taknemmelig for hver dag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer