I LYKKELIGERE DAGER: Pink og Carey traff hverandre i 2001 og giftet seg i 2005. Men nå, kun to år etter vielsen, er bruddet et faktum.  Foto: All Over Press
I LYKKELIGERE DAGER: Pink og Carey traff hverandre i 2001 og giftet seg i 2005. Men nå, kun to år etter vielsen, er bruddet et faktum. Foto: All Over PressVis mer

Jobben ødela ekteskapet

Arbeidet førte Pink og Carey Hart fra hverandre...

SEHER.NO:  Nylig ble det kjent at det to år lange ekteskapet mellom popprinsessen Pink (28) og ektemannen, motorcross-stjernen og nattklubbeieren Carey Hart (32), er historie.

Og ifølge kjendisnettstedet TMZ var det jobbene som førte de to stjernene fra hverandre.

Kilder nær paret har avslørt at de to er glad i hverandre og fortsatt "verdens beste venner", men at bruddet kom som følge av meget hektiske og tidkrevende karrierer.

Mens Pink nå går tilbake i studio for å spille inn ny plate, fortsetter Carey med sin nattklubbsatsning.

Blant annet skal motorcrosseren åpne en ny nattklubb ved navn "Wasted Space" på Hard Rock Hotel i Las Vegas i mai.

Det var Pinks talsmann, Michele Schweitzer, som avslørte nyheten om bruddet ovenfor People.

- Pink og Carey har tatt ut seperasjon. Valget ble tatt av to bestevenner som fremdeles har masse kjærlighet og stor respekt for hverandre. Selv om ekteskapet nå er over har vennskapet mellom dem aldri vært sterkere, sier Schweitzer.

Paret møtte hverandre for første gang i 2001, men gjorde det slutt en periode i 2003, før Pink fridde til motorcrosskjæresten i 2005.

LES OGSÅ: - Pink skiller seg fra ektemannen