- JOBBEN ER MITT LIVS STØRSTE KJÆRLIGHET: Uma Thurman, her sammen med eks-ektemannen Ethan Hawke, synes jobben er like viktig som en mann. Foto: Jeff Vespa/WireImage.com
- JOBBEN ER MITT LIVS STØRSTE KJÆRLIGHET: Uma Thurman, her sammen med eks-ektemannen Ethan Hawke, synes jobben er like viktig som en mann. Foto: Jeff Vespa/WireImage.comVis mer

- Jobben er min største kjærlighet

Filmstjernen synes det er gammeldags å elske mannen sin høyest...

SEHER.NO:  Skuespilleren Uma Thurman (39) setter familien sin høyt, men hun synes også det er viktig å prioritere seg selv, og sine egne prosjekter.

- For mitt eget velbefinnende er det viktig at jeg gjør ting bare for meg selv. I gamle dager, levde kvinner for ektemennene sine. Men i dagens moderne samfunn er jobben like viktig som en mann. Jobben min er mitt livs største kjærlighet.

Skuespilleren, som har to barn - Maya Ray (11) og Levon Roan (8) - sammen med skuespilleren Ethan Hawke, forteller at alt forandret seg da hun fikk barn.

- Da jeg ble mor, forandret fokuset seg. Jobb var ikke lenger så viktig. Men jeg hadde et par parnikkanfall, der jeg trodde jeg ikke kom til å få en jobb. Men det har jo alltid ordnet seg.

Thurman trodde faktisk at hun aldri ville få jobbe igjen etter at hun hun fikk sine to barn, og hun innrømmer at hun blir like overrasket hver gang hun får et tilbud.

- Da jeg var 16 sa de: Kos deg: Når du kommer i 20-årene, kommer du nok ikke til å få jobbe. Og da jeg ble 20 sa de: Du får nyte det, du kommer nok ikke til å bli en god voksen skuespiller. Men på en eller annen måte ble jeg værende i bransjen, sier "Kill Bill"-stjernen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?