FÅR KOMPENSASJON: Jentene i "Ungkaren 20 vs. 40" flyr ikke tomhendte hjem fra Sør-Afrika. Selveste ungkaren, Stig Kjos, står øverst i midten. Foto: TVNorge
FÅR KOMPENSASJON: Jentene i "Ungkaren 20 vs. 40" flyr ikke tomhendte hjem fra Sør-Afrika. Selveste ungkaren, Stig Kjos, står øverst i midten. Foto: TVNorge Vis mer

Jobb: Ungkaren-deltager

- Hadde nok ikke blitt med hvis jeg ikke hadde fått noe for det.

SEHER.NO: Mandag 7. april går "Ungkaren 20 vs. 40" av stabelen på TVNorge.

Femten norske kvinner mellom 20 og 40 år skal kjempe om den kjekke ungkaren Stig Kjos' (31) gunst.

Men for å være en av de heldige kvinnene som får lov til å være med, er det ikke nok å bare melde seg på.

Deltager Kine Victoria Hagen (21) ble oppringt av produksjonsselskapet Monster, og ble spurt om å være med som deltager.

- Jeg tenkte at det ikke hadde gjort noe med litt ferie i Sør-Afrika, så det takket jeg ja til, forteller Kine Victoria til Seher.no.

Den søte glamourmodellen forteller at hun hadde en fantastisk opplevelse.

Men siden deltagelsen i "Ungkaren" førte til at du må ta deg fri fra jobben hjemme, ble du tilbudt noe godtgjørelse for å være med?

-Hehe... Ja, hva skal man si? Vi fant en løsning, for å si det sånn. Jeg hadde ikke blitt med hvis jeg ikke hadde fått noe for det. Da hadde det gått ganske dårlig her hjemme!

Men er Kine Victoria den eneste av "Ungkaren"-jentene som ble headhuntet på denne måten?

- Nei, såvidt meg bekjent er samtlige av deltagerne hentet inn som venner og bekjente. TVNorge ville ha deltagere som ikke gjorde hva som helst for å komme på tv, sier hun.

Sterke reaksjoner
Hvordan hele opplevelsen har vært, er Kine Victoria fortsatt litt hemmelighetsfull om.

Men litt drama blir det jo alltid...

- Det var en berg-og-dal-bane-opplevelse, mange gode og noen dårlige. Jeg kom overraskende godt overens med jentene, også 40-åringene, ler hun.

Hun forteller at mange av jentene har hun utviklet dypere vennskap med, og ser ikke bortifra at de møtes i sosiale sammenhenger.

Under et av opptakene uttalte du at du synes det var upassende for en mann på 30 å date en dame på 40. Hvordan har reaksjonene vært på det?

- Haha, ja, jeg fikk noen sinte reaksjoner for den uttalelsen. Men jeg står for det jeg sier, jeg mener fortsatt at det ikke passer seg for en mann og date en så mye eldre dame!

Og til slutt forteller Kine Victoria at sist hun møtte Stig, var for to uker siden på treningssenteret...

Det har foreløpig ikke lyktes Seher.no å få en kommentar fra TVNorge.

LES OGSÅ: Dons klar for "Ungkaren".