Joan Rivers er død

- Det er med stor sorg at jeg annonserer min mors død, sier datteren Joan Rivers.

GIKK BORT: I helgen ble Joans Rivers koblet til respirator. Onsdag ble hun flyttet fra intensivavdelingen til et eget rom. Torsdag sovnet hun inn - 81 år gammel. Foto: Stella Pictures
GIKK BORT: I helgen ble Joans Rivers koblet til respirator. Onsdag ble hun flyttet fra intensivavdelingen til et eget rom. Torsdag sovnet hun inn - 81 år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag sist uke sluttet plutselig den berømte komikeren og TV-stjernen Joan Rivers å puste mens hun gikk gjennom et inngrep på stemmebåndet.

Rivers ble hasteinnlagt på Mount Sinai sykehus i New York og tilstanden ble beskrevet som kritisk.

Den siste uken har komikeren ligget i koma, men torsdag 4. september sovnet hun inn - 81 år gammel.

- Det er med stor sorg at jeg annonserer min mors død. Hun døde fredfullt og var omringet av familie og nære venner, skriver datteren Melissa i en pressemelding, ifølge People.com.

Videre takker hun legene, sykesøstrene og ansatte på Mount Sinai sykehus for den fantastiske måten de tok vare på moren frem til hun døde.

- Cooper og jeg vil også takke ydmykt for all kjærlighet, støtte og bønner vi har fått fra mennesker rundt hele verden. Vi har mottat alt og satt stor pris på det.

- Min mors største glede i livet var å få folk til å le. Selv om det er vanskelig akkurat nå, så vet jeg at hennes siste ønske ville vært at vi åpner opp latterdøren igjen snart, skriver hun avslutningsvis.

Joan Rivers fikk sitt gjenombrudd som gjest i «The Tonight Show» i 1965, og har de siste årene vært å se i TV-serien «Joan & Melissa: Joan Knows Best?» og som programleder i moteshowet «Fashion Police».

PROGRAMLEDER: Joan Rivers var kjent for sine kjappe kommentarer og elsket å få folk til å le. Her sammen med Kelly Osbourne og artisten Boy George i TV-programmet Fashion Police tidligere i år. Foto: All Over Press
PROGRAMLEDER: Joan Rivers var kjent for sine kjappe kommentarer og elsket å få folk til å le. Her sammen med Kelly Osbourne og artisten Boy George i TV-programmet Fashion Police tidligere i år. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Her forlater Letterman intervjuet på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer