PARYKK: TV-stjernen Joan Collins avslører i det britiske magasinet Hello! at hun er avhengig av parykker. Foto: All Over Press
PARYKK: TV-stjernen Joan Collins avslører i det britiske magasinet Hello! at hun er avhengig av parykker. Foto: All Over PressVis mer

Joan Collins har brukt parykk i over 30 år

TV-stjernen forteller hun er besatt av sine mange hårpryder.

SEOGHØR.NO:   Filmstjernen Joan Collins (80) , kjent fra den ekstremt populære amerikanske TV-serien «Dynastiet», avslører nå at hun har brukt parykk siden 80-tallet. 

Skuespilleren forteller til og med at hun er besatt av sine mange parykker.

I de nye nummeret av britiske HELLO! Magazine forteller Joan Collins, ifølge Female First, om sin fascinasjon for parykker.

- Jeg elsker parykker. Det er tåpelig at extensions aksepteres av nesten alle skuespillere og modeller, men at folk likevel syns at de er for fine for parykker, sier Collins til magasinet.

I den kommende filmen «Molly Moon: The Incredible Hypnotist» har Joan på seg en rød parykk og forteller til magasinet at innspillingen av utrolig morsom.

- Jeg tilbrakte en hel dag med å spille inn en scene der jeg hopper ut av en lastebil iført boots, stramme skinnbukser og en langhåret rød parykk, forteller skuespilleren.

Britiske Joan Collins, som har fire skilsmisser bak seg, har vært gift med Percy Gibson (58) siden 2002. Skuespilleren har tre barn.

«Molly Moon: The Incredible Hypnotist» er regissert av Christopher N. Rowley og er basert på den første delen av Georgia Byngs ungdomsboksserie om karakteren Molly Moon.

Dominic Monaghan og Emily Watson spiller hovedrollene.

LES OGSÅ:    Sexlivet holder henne ung