Joan Collins (79) klar for Dynastiet-comeback

«Alexis» vil angripe TV-skjermene på nytt.

STJERNEGALLERI: Denne gjengen var med å gjøre «Dynastiet» til en aav 80-tallets mest populære TV-serier :(f.v.) Linda Evans, Gordon Thomson, Pamela Sue Martin, Joan Collins og John Forsythe. Foto: All Over Press
STJERNEGALLERI: Denne gjengen var med å gjøre «Dynastiet» til en aav 80-tallets mest populære TV-serier :(f.v.) Linda Evans, Gordon Thomson, Pamela Sue Martin, Joan Collins og John Forsythe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De nye episodene av 80-talls serien Dallas - med blant annet 80 år gamle Larry Hagman i rollen som JR Ewing - gikk tidligere i går sin seiersgang på amerikanske TV-skjermer. Her til lands har serien blitt sendt på TV 2.

Siden premieren på Dallas, har spekulasjonene rast om at også hitserien «Dynastiet» vil starte innspillingen av nye episoder.

Nå har uttalelser fra Joan Collins - som spilte Alexis Colby i den populære serien på 80-tallet - ført til at ryktene har fått nytt liv.


HER KAN DERE SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV


- Jeg har snakket med flere av skuespillerene og vil gjerne lage nye episoder. Se på suksessen til «Dallas», sier hun til et amerikansk TV-magasin ifølge avisen Daily Mail.

Joan hevder at «Dynastiet»-kollegene Pamela Sue Martin, Jack Coleman og John James, som spilte henholdsvis Alexis' datter Fallon, Steven Carrington og Jeff Colby, er blant de som har sagt seg villige til et comeback.

Foreløpig er det ikke kjent om Linda Evans, som spilte Collins' hovedmotstander Krystal, er med i planene.

John Forsythe, som spilte hovedrollen som oljebaronen Blake Carrington, gikk bort i 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Marihuana reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer