<strong>POPULÆR:</strong> Kroppen til Kelly Brook er mye omtalt og får mye skryt, men stjernen forteller at hun likevel sammenligner seg selv med andre kjendiser. Foto: Kelly Brook/Tumblr
POPULÆR: Kroppen til Kelly Brook er mye omtalt og får mye skryt, men stjernen forteller at hun likevel sammenligner seg selv med andre kjendiser. Foto: Kelly Brook/Tumblr Vis mer

- Jo tyngre jeg er, jo mer liker jeg kroppen

Kelly Brook snakker ut om sin ettertraktede kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og skuespilleren Kelly Brook (32) har et annet syn på kropp enn de fleste andre modeller. I et intervju med bladet Look forteller hun at hun elsker kroppen sin aller mest når hun veier litt mer enn vanlig.

- Jeg elsker kroppen min. Men jeg er mer lykkelig når de kvinnelige formene mine er størst. Og jeg mener det samme om de aller fleste kvinner, sier hun ifølge Daily Mail.

Brook forteller at hun, som så mange andre, sammenligner kroppen sin med andre kjendiskvinner.

- Men jo tyngre jeg er, jo mer liker jeg puppene og rumpa mi. Da er jeg også mest glad.

På spørsmål om hvordan hun holder kroppen sin ved like, svarer hun på følgende måte:

- Jeg spiser hva jeg vil i moderate mengder, og jeg trenger ikke trene så veldig mye. Men jeg er fornuftig og sunn, og sitter aldri veldig lenge på rumpa.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Smigret over sextilbudet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer