SINGEL: I fire år var Miranda Kerr gift med Hollywood-stjernen Orlando Bloom, men i fjor høst valgte paret å separere seg.
SINGEL: I fire år var Miranda Kerr gift med Hollywood-stjernen Orlando Bloom, men i fjor høst valgte paret å separere seg.Vis mer

- Jo mer sex jeg har, jo bedre ser jeg ut

Miranda Kerr hevder kroppen har forfalt etter bruddet med Orlando Bloom.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Victoria's Secret»-modellen Miranda Kerr (30) har tjent enorme summer på å vise frem sin flotte former, og hun har ingen planer om å begynne å dekke seg til med det aller første.

- Jeg kommer ikke alltid til å ha en kropp som dette, så jeg kan like så godt nyte den mens det varer. Jeg elsker kroppen min, jeg tar vare på den og setter pris på all forandringen den går gjennom, forteller hun til GQ magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg elsket å ha større pupper da jeg gikk gravid, og jeg er heldig som er slank. Jeg er en sunn juice-person.

Men den australske skjønnheten hevder at hun ikke ser like trent ut lenger som da hun fremdeles var gift med Orlando Bloom (37).

- Jeg har merket at kroppen min har forandret seg nå som jeg har mindre sex. Jo mer sex jeg har, jo mer definert mage og armer får jeg. Orlando og jeg hadde alltid en fantastisk kjemi, avslører hun.

Bruddet fra Bloom har vært av den vennskapelige sorten, og Kerr tror sønnen deres Flynn (3) har det bedre nå som de bor hver for seg.

- To lykkelige foreldre er bedre enn to ulykkelige foreldre.

LES OGSÅ: Miranda Kerr er åpen for jentekjæreste