SINGEL: Kim Kardashian hevdet nylig at hun ikke har fått seg ny kjæreste. Men dagen før intervjuet ble hun fotografert i bølgene med den amerikanske fotballspilleren Miles Austin. Foto: All Over Press
SINGEL: Kim Kardashian hevdet nylig at hun ikke har fått seg ny kjæreste. Men dagen før intervjuet ble hun fotografert i bølgene med den amerikanske fotballspilleren Miles Austin. Foto: All Over Press Vis mer

- Jo, jeg er da singel...

Realitystjernen avkrefter ryktene kun en dag etter sin romantiske ferie.

SEHER.NO: Kun en dag etter at Realitystjernen Kim Kardashian (29) ble observert i en het omfavnelse med sin nye flamme Miles Austin i Mexico, sier sexbomben at hun nyter singellivet.

På spørsmål fra Ryan Seacrest på KISS FMs morgenshow hevdet Kim at hun ikke visste hva han pratet om.

- Jeg er singel, og nyter livet. Det er ingenting jeg vil fortelle deg. Dallas Cowboy? Jeg vet ikke hva du prater om, svarte Kim.

Det var RadarOnline.com som tidligere denne måneden hevdet at Kim og den amerikanske fotballspilleren begynte å bli seriøse, etter at hun hadde introdusert han for familien.

Og det var ikke bare RadarOnline som hevdet at det var noe mer imellom Dallas Cowboy- spilleren og realitystjernen, ifølge Hollywoodlife.com var også Kims svoger glad over at svigerinnen hadde funnet seg en bra kar.

- Jeg elsker Kim, og Miles er en bra kar. De er lykkelige, og så lenge søsteren min er lykkelig, er jeg lykkelig. Jeg ønsker dem alt godt, sa Lamar Odom til Hollywoodlife.com.

Men selv om Kim ikke var åpen for å prate om sitt påståtte forhold til Miles, var realitystjernen mer enn klar for å prate om sin tidligere babyuttalelse.

- Mason (sønnen til Kims søster, Kourtney red.adm) er det beste prevensjonsmiddelet noensinne. Jeg er virkelig klar for å vente i noen år, og jeg får ikke barn når jeg er 30, avsluttet Kim.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - De gjør hverandre lykkelige