- Jo drøyere på skjermen, jo mindre drøy i virkeligheten

Fridtjov Såheim har ingen problemer med Henriette Steenstrups sjokkerende stunt i «Dritseint med Edel».

SEOGHØR.NO: «Lilyhammer»-aktuelle Fridtjov Såheim (46) har ved flere anledninger bevist at han er svært lite sjenert på skjermen, og har vist seg naken flere ganger. Om mulig er kona Henriette Steenstrup (40) enda mer vågal.

Mandag viste TV 2 den sjette episoden av programmet «Dritseint med Edel». Tidligere har Steenstrup sjokkert med oppkast, avføring, brukte tamponger og blotting av brystene.

ROLLEN: Fridtjov Såheim i Lilyhammer-rollen. Foto: NRK
ROLLEN: Fridtjov Såheim i Lilyhammer-rollen. Foto: NRK Vis mer

- Hva synes du om at kona di er såpass drøy?

- Jeg skiller jo veldig mellom henne profesjonelt og privat. Jeg tror alle oppegående mennesker forstår at, jo drøyere du er på skjermen, jo mindre drøy er du kanskje virkeligheten. Det er gjerne litt sånn. Så det er jo en karakter hun har utviklet, hvor varemerket er å være så drøy som mulig. Det har ingenting med virkeligheten å gjøre, sier han. 

Hjelper kona med idéer

Videre forteller Såheim at han og kona ofte utarbeider idéer sammen.

DRITSEINT: Edel Hammersmark Gjervan (Henriette Steenstrup) sammen med gjestene Marte Stokstad og Hans Olav Brenner, i «Dritseint med Edel». Foto: TV 2
DRITSEINT: Edel Hammersmark Gjervan (Henriette Steenstrup) sammen med gjestene Marte Stokstad og Hans Olav Brenner, i «Dritseint med Edel». Foto: TV 2 Vis mer

- Vi småprater ofte om prosjekter, vi. Vi briefer hverandre og prøver å være objektive og ærlige på hva vi synes er bra og dårlig. Så vi har absolutt arbeidsøkter hjemme hvor vi hjelper hverandre med å utvikle materiale, det er helt klart.

Såheim har en tyngre rolle i sesong tre av «Lilyhammer», enn han har hatt tidligere. Nå har hans karakter en helt egen historie, noe han setter veldig pris på. Han forteller at han har blitt godt kjent med skuespiller og regissør Steven Van Zandt.

LILYHAMMER: Fridtjov Såheim med resten av gjengen fra Lilyhammer.  Foto: Espen Solli
LILYHAMMER: Fridtjov Såheim med resten av gjengen fra Lilyhammer. Foto: Espen Solli Vis mer

-Han er arbeidsnarkoman

- Steven ar arbeidsnarkoman og når han ikke filmer så er han i telefonen og driver med andre ting. Men jeg føler han har blitt en kompis etter mange års samarbeid nå. Vi har jo besøkt han i New York, og er stadig vekk ute og tar en middag.

- Hvordan er han privat?

- Han er veldig jovial og ekstremt sosialt intelligent. Veldig inkluderende og sånn, men er jo veldig opptatt. Tror ikke man kan slappe av på sofaen med han.

 «Lilyhammer» sesong tre vises på NRK1 på onsdager.

LES OGSÅ: Det som funker, er å ha sex

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.