Jimmy Fallon:

Jimmy Fallon i sorg

- Min aller største fan har gått bort.

MISTET MOREN: Talkshow-stjernen Jimmy Fallon har avlyst flere TV-innspillinger etter at moren hans døde lørdag. Foto: NTB Scanpix
MISTET MOREN: Talkshow-stjernen Jimmy Fallon har avlyst flere TV-innspillinger etter at moren hans døde lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Fredag avlyste den kjente talkshow-verten Jimmy Fallon (43) innspillingen av sitt populære TV-program «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», som vises på den amerikanske TV-kanalen NBC, grunnet en privat familiesituasjon.

Kort tid etter kunne en talsperson for Jimmy avsløre at moren til talkshow-verten hadde gått bort.

- Jimmy Fallons mor, Gloria, gikk bort under fredelige omstendigheter lørdag, uttalte talspersonen til People.

Mistet sin største fan

Ifølge talspersonen hadde 43-åringen avlyst alt av innspillinger for å sitte ved sengekanten til sin mor de siste timene før hun døde.

- Jimmy satt ved sengekanten til sin mor, sammen med sine aller nærmeste, mens hun døde på NYU Langone Medical Center i New York. Våre bønner går til Jimmys familie mens de går gjennom en tøff tid, uttalte talsmannen til People.

Jimmy selv uttrykket en stor sorg etter tapet av sin mor.

- I dag mistet jeg min aller største fan, sa han til nettsiden.

Ifølge People har nå TV-stjernen avlyst alle innspillinger denne uken for å sørge over sin mor.

Tett forhold

Den kjente programlederen er kjent for å lire av seg på godt og vondt, og er ikke redd for dumme ut seg eller andre kjente fjes på TV. Privatlivet har han derimot vernet godt om.

Likevel har han delt søte stunder med moren det siste året, og har uttrykket et tilsynelatende tett forhold med sin mor til fansen.

Tidligere i år Twitret han blant annet følgende:

- Mamma og jeg snakket sammen for tredje gang i dag, og hun sa: «vi snakker ikke nok med hverandre», skrev han på Twitter.

I et intervju med Howard Stern tidligere i år avslørte han også at før moren giftet seg med faren til Jimmy, levde hun et liv som nonne.

- Moren min var nonne på et tidspunkt, og brukte til og med nonneklær, sa han.

Tobarnsfar

I 2013 kunne Jimmy og kona Nancy Juvonen (50) glede seg over å endelig få sitt første barn, etter flere år med utallige forsøk.

Winnie Rose Fallon (4) ble født via surrogatmor, og til Today, kort tid etter fødselen, snakket Jimmy ut om fertilitetsproblemene han og hans åtte år eldre kone hadde opplevd.

Saken fortsetter under:

TO BARN PÅ 17 MÅNEDER: Her er Jimmy sammen med sin første datter, Winnie Rose. Foto: All Over Press
TO BARN PÅ 17 MÅNEDER: Her er Jimmy sammen med sin første datter, Winnie Rose. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi har prøvd alt. Alle som har vært i vår situasjon forstår hvordan det er. Det er helt grusomt.

- Vi fortalte folk om prosessen, men da skjedde det ingen ting, så vi ga opp. Det var veldig deprimerende, og veldig vanskelig for alle, sa han.

I 2014 fikk ekteparet sitt andre barn, Frances Cole Fallon (2). Denne gang også via surrogatmor.

- Frances Cole Fallon ankom verden 8.45 den 3. desember. Hun veide 2,58 kilo og var 46 centimeter lang, bekreftet en talsmann for paret til People den gang.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 10.10.2013 PÅ TALKSHOW: Se hvordan det gikk da Ylvis-brødrene gjestet «Late Night with Jimmy Fallon» tirsdag kveld. Programmet sendes på CNBC Norge. Video: NBC / Late Night with Jimmy Fallon Vis mer

LES OGSÅ: Robert Stoltenberg: - Vi er tette, men har aldri giftet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer