Jimmy Fallon avslører sannheten om Trumps hår

Talkshow-verten Jimmy Fallon ble fascinert da han fikk nærkontakt med presidentkandidatens berømte frisyre.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Etter at republikanernes presidentkandidat Donald Trump gjestet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» torsdag 15. september, opplevde Jimmy Fallon (t.h) en seerstorm mot seg. Nå tar han bladet fra munnen om det utskjelte intervjuet.  Foto: Ap/ Reuters/ NTB Scanpix
SVARER PÅ KRITIKKEN: Etter at republikanernes presidentkandidat Donald Trump gjestet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» torsdag 15. september, opplevde Jimmy Fallon (t.h) en seerstorm mot seg. Nå tar han bladet fra munnen om det utskjelte intervjuet. Foto: Ap/ Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Republikanernes omstridte presidentkandidat Donald Trump (70) gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» torsdag forrige uke.

Etter at programmet ble sendt på amerikansk TV, reagerte flere seere med sinne mot programlederen.

På talkshowets Facebook-side kritiserte en rekke fans Jimmy Fallon (42) for å ikke rette et eneste kritisk spørsmål mot Trump, som stadig skaper overskrifter med de kontroversielle uttalelsene sine. 

Det mest ubehagelige milliardæren ble utsatt for, var at Fallon rufset til den berømte hentesveisen hans.

Nå har den populære talkshow-verten valgt å besvare den krasse kritikken intervjustilen hans er blitt gjenstand for de siste dagene, skriver People.

Velger ikke side

Ifølge nettstedet ble han stilt til veggs om Trump-intervjuet etter Emmy-utdelingen natt til mandag norsk tid.

I et intervju med TMZ sier Fallon at stilen i talkshowet hans ikke akkurat er hardtslående og journalistisk sylskarp:

- Har dere sett showet mitt? Jeg er aldri for hard mot noen av gjestene mine.

På spørsmål fra TMZ om hvilken av presidentkandidatene som er best egnet til å ivareta New York Citys interesser, valgte Fallon også et noe ordknapt og vagt svar.

- Bare kom dere ut og stem. Alle sammen, bare stem, stem, stem! understreker Fallon videre.

Avslører sannheten om Trumps hår

TV-stjernen røpet også hvordan det føltes å ta på hårfrisyren til Donald Trump.

- Det føltes som det gresset som finnes i påskekurver. Det hadde en fascinerende tekstur. Han var sporty, det var planlagt to minutter i forveien, sa Fallon til TMZ om rufse-stuntet.

Saken fortsetter under bildet.

OMSTRIDT: Donald Trump er blitt beryktet for å snakke rett fra levra og fyre løs på alle bauger og kanter. Her står han på talerstolen under et valgkamparrangement i Fort Myers, Florida mandag 19. september. Foto: Epa
OMSTRIDT: Donald Trump er blitt beryktet for å snakke rett fra levra og fyre løs på alle bauger og kanter. Her står han på talerstolen under et valgkamparrangement i Fort Myers, Florida mandag 19. september. Foto: Epa Vis mer

Gjorde narr av Trump - og seg selv

Mandag kveld ble Fallons intervju med demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton (68), sendt på lufta i USA.

Også dét intervjuet er allerede blitt omtalt som tamt og snilt av New York Daily News, selv om Fallon dro en vits om at Clinton nylig var sykemeldt med lungebetennelse.

- Jeg er ikke smittsom. Men ingenting er som en liten pause når legen din ber deg om det og du ikke bryr deg, uttalte Clinton humoristisk, ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ HILLARYS BEKOSTNING: Jimmy Fallon var utrustet med munnbind og desinfeksjonsmiddel da han tok imot Hillary Clinton. Presidentkandidaten var nylig slått ut av lungebetennelse. Foto: Xposure
PÅ HILLARYS BEKOSTNING: Jimmy Fallon var utrustet med munnbind og desinfeksjonsmiddel da han tok imot Hillary Clinton. Presidentkandidaten var nylig slått ut av lungebetennelse. Foto: Xposure Vis mer

Under intervjuet med Clinton valgte Fallon også å gjøre narr av Donald Trump. Talkshow-verten trakk frem en krøllete papirpose han påstod lå igjen i garderoben etter Trumps besøk.

- Det ser ut som posen til en hjemløs person, kommenterte Clinton, ifølge New York Daily News.

Ut av posen trakk Fallon frem et bilde av Russlands president Vladimir Putin (63), innrammet i en hjerteformet bilderamme. Trump har tidligere skrytt av Putins evner som leder, et utsagn som er blitt kraftig kritisert av blant annet New York Times.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: Like etter Trumps besøk på talkshowet inntok også demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton besøksstolen hos Jimmy Fallon. De to gjorde blant annet narr av Trump med et innrammet bilde av Vladimir Putin. Foto: Xposure
GOD STEMNING: Like etter Trumps besøk på talkshowet inntok også demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton besøksstolen hos Jimmy Fallon. De to gjorde blant annet narr av Trump med et innrammet bilde av Vladimir Putin. Foto: Xposure Vis mer

Et nett med softballer og et eksemplar av Pink Floyd-albumet «The Wall» befant seg også i posen på Jimmy Fallons skrivebord.

- Softballer? Det var jo gaven min til ham, spøkte Fallon videre - og gav et indirekte spark til sitt eget tannløse intervju med Trump.

Hillary Clinton gjorde på sin side narr av motkandidaten sin ved å henvise til «The Wall»:

- Det der er det nærmeste han vil komme «the wall» (muren sin, journ.anm.).

Donald Trump skapte som kjent overskrifter da han tidligere i år uttalte at han vil bygge en mur mot grensen til Mexico, og at Mexico selv skal betale for den.

LES OGSÅ: Saksøkes av kjærestens ektemann etter fatal overdose