Jim Carreys kjæreste funnet død

Den irske makeup-artisten ble bare 28 år gammel.

TRAGISKE NYHETER: Jim Carreys av-og-på kjæreste Cathriona White skal ha begått selvmord. Foto: Splash News
TRAGISKE NYHETER: Jim Carreys av-og-på kjæreste Cathriona White skal ha begått selvmord. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Jim Carreys (53) kjæreste Cathriona White har tatt sitt eget liv, melder TMZ.com tirsdag.

- LAPD mottok en telefon i Los Angeles-området mandag natt. Politiet har fortalt oss at de dro til en bolig hvor de fant Cathriona White død, skriver nettstedet.

Ifølge kilder TMZ har snakket med, så etterlot White seg et selvmordsbrev adressert til Carrey hvor hun skriver om bruddet deres som skal ha skjedd 24. september.

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: 21. mai ble Jim Carrey og Cathriona White fotografert sammen da de forlot et hotell de bodde på mens de besøkte Manhatten i New York. Foto: Splash News
HÅND I HÅND: 21. mai ble Jim Carrey og Cathriona White fotografert sammen da de forlot et hotell de bodde på mens de besøkte Manhatten i New York. Foto: Splash News Vis mer

Samme dagen som det skal ha blitt slutt mellom paret postet også White sin siste melding på Twitter.

 

- Politiet tror hun døde av en overdose. De fant piller ved siden av kroppen hennes. Vi har blitt fortalt at to venner fant Cathriona i går kveld da de dro innom for å se hvordan det sto til med henne, skriver TMZ videre.

Jim Carrey og White ble kjærester første gang i 2012. De skal siden ha hatt et av-og-på forhold, og fant tilbake til hverandre i mai før de valgte å gjøre det slutt igjen sist uke.

- Jeg er sjokkert og i bunnløs sorg av bortgangen til min søte Cathriona. Hun var en utrolig snill og delikat irsk blomst, for følsom for denne jorden. Hjertet mitt går ut til hennes familie og venner, og til alle som elsket og brydde seg om henne. Vi har alle blitt truffet av lynet, sier Carrey i en uttalelse til UsWeekly.com etter dødsfallet.

Det siste bildet «Dum og dummere»-stjernen har postet på sin Twitter-profil, er dette fra 16. september hvor fotografen er Cathriona White.

 

 

 

LES OGSÅ: Her barberer Jim Carrey fansens hode