- Jim Carrey har vendt autist-sønnen min ryggen

Jenny McCarthy føler at komiker-eksen Jim Carrey har sviktet hennes autistiske sønn.

FØR HOLDT DE SAMMEN: Her masjerer Jim, Jenny og Evan i Washington for Green Our Vaccines i 2008. Men etter bruddet har de mistet all kontakt. Foto: Fame Flynet
FØR HOLDT DE SAMMEN: Her masjerer Jim, Jenny og Evan i Washington for Green Our Vaccines i 2008. Men etter bruddet har de mistet all kontakt. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Komiker og skuespiller Jim Carey (50) var sammen med Playboy-modell Jenny McCarthy (39) i fem år. Da knyttet han sterke bånd til hennes sønn Evan (10), som lider av autisme.

- Evan spør etter han hver eneste uke, og jeg har gått gjennom forskjellige kanaler til Jim, for å høre om de to kan møte hverandre igjen, men det er vanskelig, sier McCarthy til Howard Stern.

I fjor ble situasjonen så alvorlig for Evan, at han måtte på sykehus etter et anfall. Jim har i mellomtiden funnet kjærligheten med russiske Anastasia Vitkina, og det skal angivelig være like før han frir til henne.

Evan syns tapet av Carrey var så vanskelig, at han nå gjennomgår terapi for å takle det. Ifølge Radar Online hevder Jenny at Jim har snudd ryggen til det forholdet han hadde med hennes sønn.

- Jeg har ikke snakket med Jim selv, fordi noen ganger trenger man en real pause fra hverandre. Men som mor, håper man jo at selv om forholdet ryker, har det ikke noe med barnet å gjøre, sier McCarthy.

Jenny er også skuespiller, og har spilt i blant annet filmene «Scream 3», «Scary Movie 3», og tv-serier som «Two And a Half Men», «Charmed» og «Chuck». I likhet med Carrey har hun funnet lykken med en annen. Hun dater nå den amerikanske-fotballspilleren Brian Urlacher.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexy Carrey viste hud