Jim Carrey (50) viste frem sin unge flamme

Skuespilleren så veltrent og fornøyd ut på stranden med en mystisk brunette.

ROMANTISK: Jim Carrey, som holder på med innspillingen av «Kick-Ass 2», hadde en rolig helg på stranden i Malibu, California. Der var han i selskap med en ung brunette, som angivelig er hans nye kjæreste. Trolig er den bikinikledde skjønnheten omtre Foto: All Over Press
ROMANTISK: Jim Carrey, som holder på med innspillingen av «Kick-Ass 2», hadde en rolig helg på stranden i Malibu, California. Der var han i selskap med en ung brunette, som angivelig er hans nye kjæreste. Trolig er den bikinikledde skjønnheten omtre Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Yes Man»-stjernen Jim Carrey så virkelig ut til å ha en positiv innstilling da han nøt finværet i Los Angeles lørdag.

I selskap av en ung brunette, som ifølge RadarOnline er hans nye kjæreste, viste 50-åringen fornøyd  frem sitt velkjente glis og spreke overkropp.

Moromannen og den bikinikledde skjønnheten spaserte langs stranden i Malibu, fotograferte og tok et par drinker, før de avkjølte seg med en dukkert i bølgene.

«Ace Ventura»-skuespilleren datet nylig russiske Anastasia Vitkina, etter at det lengre forholdet med TV-stjernen Jenny McCarthy (39) tok slutt i 2010.

Tidligere har han også vært forlovet med Renée Zellweger (42), i tillegg til å ha to ekteskap bak seg. Så det kan bli spennende å se hvor lenge han er lykkelig med den mystiske brunetten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate sjarmerer på turné i Asia  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer