DØDE AV ANFALL: John Travoltas sønn skal ha dødd av et illebefinnende. Nå ønsker familien at gutten skal kremeres. Foto: www.travolta.com
DØDE AV ANFALL: John Travoltas sønn skal ha dødd av et illebefinnende. Nå ønsker familien at gutten skal kremeres. Foto: www.travolta.comVis mer

Jett Travolta skal kremeres

Døde av et illebefinnende.

SEHER.NO: John Travoltas 16 år gamle sønn Jett skal kremeres, melder en venn av familien til USmagazine etter en pressekonferanse mandag ettermiddag.

På pressekonferansen ble det ikke gitt flere opplysninger enn at kremasjonen kan ta opptil syv timer.

Tidligere mandag ble det kjent at obduksjonen fastslo at Jetts død ble forårsaket av en lidelse som ga ham anfall. Obduksjonen ble avsluttet mandag på Rand Memorial Hospital på Bahamas hvor familien til den kjente skuespilleren har et feriehus.

Etter obduksjonen ble Jetts døde kropp fraktet til Restview krematorium, og det er forventet at familien sender levningene hjem til Florida hvor familien har et hus onsdag, skriver USmagazine.

Nyhetsbyrået Assosiated Press melder om en avledninsmanøver der en svart likbil forlot krematoriet med en kiste som angivelig skulle ha vært Jetts allerede mandag ettermiddag. Dette ble senere avslørt som usant.

Familien forbereder seg nå på å reise hjem med Jetts aske etter kremasjonen, skriver AP.

Jett døde i familiens feriehus på Bahamas fredag 2. januar. Jett har vært rammet av anfall siden han var to år gammel, og familien har alltid sørget for at han har hatt barnepassere rundt seg hele tiden. Hvorfor han var alene akkurat denne gangen er uavklart.

Pappa John Travolta skal desperat ha prøvd å gjenopplive gutten, uten hell.

hjemmesiden (ekstern lenke) sin har John Travolta publisert private og nære bilder av sin høyt elskede sønn.

Søndag sendte også John Travolta og kona Kelly Preston ut en pressemelding der de takker for støtten i den tunge perioden.

- Jett var den mest fantastiske sønnen to foreldre kunne be om, og han lyste opp livet til alle han møtte. Hjertene våre er knust siden vår tid med ham ble så altfor kort. Vi kommer til å verdsette den tiden vi hadde resten av vårt liv, skriver de.

- John og Jett hadde et veldig sterkt forhold. Ord kan ikke beskrive hvor nær de var. Hans liv vil aldri bli det samme igjen, legger en av Johns advokater, Mike McDermott til.

LES OGSÅ: - Hjelp meg, jeg mister ham!