KONTROVERSIELL: Elton John har et kontroversielt syn på Jesus. Foto: AP
KONTROVERSIELL: Elton John har et kontroversielt syn på Jesus. Foto: APVis mer

- Jesus var en superintelligent homse

Sangerens kontroversielle kommentarer sjokkerer relgiøse grupper i USA.

SEHER.NO: I et intervju om problemstillingene rundt lesbiskes problemer i Midtøsten, kommer sangeren Elton John (62) med kontroversielle uttalelser om Jesus.

- Jeg tror Jesus var en sympatisk, superintelligent homofil mann som forstod menneskelige problemer, sier han til American Magazine Parade.

Med dette mener Elton John at Jesus ville vært elskverdig og tilgivende, ovenfor lesbiske og homofile, skriver DailyMail.

- Da Jesus hang på korset, tilga han de som korsfestet ham. Jeg vet ikke hva som gjør mennesker så onde. De som prøver å være homofile i Midtøsten - er så godt som død.

Sangerens kontroversielle kommentarer har skapt en mediestorm i USA. Dypt religiøse grupper har blant annet brent "Beatles"-plater fra 1996, som er fra den tiden da John Lennon hevdet gruppen var mer populær enn Jesus.

I det kontroversielle intervjuet snakker Elton også om sin vonde fortid med dopmisbruk og uheldige forhold.

- I nesten alle forhold jeg har hatt, har dop vært involvert. Men jeg har alltid lengtet etter å være sammen med noen, uansett om det er et bra eller dårlig forhold. Jeg føler meg ikke komplett når jeg ikke er i et forhold.

Nå er Elton John lykkelig sammen med filmskaperen David Furnish, som han giftet seg med i 2005.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Gir ikke opp pappa-drømmen