- Jesus dumpet Madonna

Det var det tre grunner til...

IKKE SAMMEN LENGER?: Ifølge flere kjendismedier, skal Jesus Luz og Madonna ikke være et par lenger. Foto: All Over Press
IKKE SAMMEN LENGER?: Ifølge flere kjendismedier, skal Jesus Luz og Madonna ikke være et par lenger. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nye rykter har slått ned som et lyn i kjendispressen. Nå ryktes det at Madonna (51) skal være singel igjen, etter at kjæresten Jesus Luz (23) angivelig skal ha dumpet henne.

Det er Chicago Sun Times som var først ute med å skrive om det angivelige bruddet. Og ifølge avisen var det den brasilianske undertøysmodellen som slo opp.

Det skal det ha vært tre grunner til. Den store aldersforskjellen, de hektiske timeplanene og mangelen på de samme interessene.

"Bruddet var ikke helt udramatisk, men det var Luz som tok initiativet til å gjøre det slutt. Visstnok skal den 23 år gamle brasilianeren ha forstått at aldersforskjellen var for stor, og at de ikke hadde noen interesser til felles", skriver avisen.

Men om det ligger noe i ryktene, er det for tidlig å si noe om. Det som derimot skal være så spesielt, er at en nær venn av Madonna nylig snakket ut om superstjernens ønske om å bli gravid igjen.

- Madonna sier at det å være mor er det største hun har oppnådd og samtidig det mest tilfredsstillende i hennes liv. Hun vet at i en alder av 51, vil det bli vanskeligere å unnfange naturlig. Men hun er sprek som en olympisk utøver og klar for utfordringen, sa kilden til The Sun.

Samtidig ble det hevdet at Jesus ønsket å stifte familie med Madonna. Å bli far var hans største drøm.

Paret møttes for første gang i desember 2008, kun få uker etter at Madonnas skilsmisse fra Guy Richie ble fullført.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madonna (51) forsøker å bli gravid igjen