TRE BLIR TIL FIRE: Jessie James og Eric Decker har allerede en datter sammen. Senere i år blir hun storesøster. Foto: ©E! Network/Courtesy Everett Collection/All Over Press
TRE BLIR TIL FIRE: Jessie James og Eric Decker har allerede en datter sammen. Senere i år blir hun storesøster. Foto: ©E! Network/Courtesy Everett Collection/All Over PressVis mer

Jessie James gravid ett år etter fødselen

Avslørte graviditeten på Instagram.

SEOGHØR.NO: I mars i fjor stod jubelen i taket da countrystjernen Jessie James Decker (26) og den amerikanske fotballspilleren Eric Decker (27) ble foreldre for første gang.

Lille Vivianne Rose kom til verden 18. mars, og to uker før hennes første bursdag avslører paret at de venter nok et barn.

- Vivianne gleder seg sånn til å bli storesøster! Og vi er også i den syvende himmel!!! skrev Jessie James sammen med dette søte familiebildet, hvor hun viser frem babymagen, på Instagram mandag.

 

Nylig fortalte den vordende moren at det å bli mamma er det mest fantastiske hun noen gang har opplevd.

- Jeg elsker alt ved det. Det er den mest utrolige tingen i verden. Hvert femte sekund sier mannen min og jeg: «Gode Gud! Har du noen gang sett henne gjøre dette før?» Det er en fantastisk opplevelse for oss begge to, fortalte hun til E!News.

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i Colorado i USA i juni 2013, og har også vært å se på TV i sitt eget reality-show «Eric & Jessie: Game On».

LES OGSÅ: Mirakeljenta Sofie tåler ikke lyd og stress

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.