Jessie J barberte hodet etter brudd med kjæresten

Popstjernen «tok en Britney» og barberte hodet.

KLIPPET AV ALT HÅRET: Kort tid etter at håret hadde vokst ut, valgte Jessie J igjen å klippe av de lange lokkene. Her er hun etter første korte klipp i 2013. Popstjernen Britney Spears gjorde det samme under sitt berømte sammenbrudd i 2007.  Foto: NTB Scanpix
KLIPPET AV ALT HÅRET: Kort tid etter at håret hadde vokst ut, valgte Jessie J igjen å klippe av de lange lokkene. Her er hun etter første korte klipp i 2013. Popstjernen Britney Spears gjorde det samme under sitt berømte sammenbrudd i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jessie J (27) sjokkerte denne uken fansen på Instagram. Sangeren avslørte nemlig at hun har klippet av sine lange lokker.

- Klippet av håret i forrige uke (tenkte dere ville legge merke til det), skrev artisten under et bilde av seg selv med Halloween-sminke sammen med meddommer i australske «The Voice», Benji Madden og broren Josh.

Det spekuleres nå i om Jessies drastiske hårvalg er en reaksjon på bruddet fra Luke James. Sangeren annonserte i forrige uke at hun er singel.

Paret var sammen i ett år.

27-åringen var imidlertid raskt ute med å avkrefte at hun var trist etter bruddet, og ble irritert over fans som prøvde å trøste henne.

- Hvorfor twitrer folk meg og og sier «hold ut» og «håper du er ok». Lol, skrev sangeren på Twitter.

FØR: I lang tid har stjernen hatt mørkt, skulderlangt hår.  Foto: Xposure
FØR: I lang tid har stjernen hatt mørkt, skulderlangt hår. Foto: Xposure Vis mer

Gjorde som Britney

Hårklippen minner om Britney Spears dramatiske forvandling. I 2007 klippet «Toxic»-stjernen av seg alt håret i forbindelse med et mentalt sammenbrudd.

SAMMENBRUDD: Da Britney Spears hadde sitt berømte sammenbrudd i 2007 klippet hun av seg alt håret.  Foto: AFP
SAMMENBRUDD: Da Britney Spears hadde sitt berømte sammenbrudd i 2007 klippet hun av seg alt håret. Foto: AFP Vis mer

Foreløpig er ikke Jessies forvandling like dramatisk.

SLUTT: Kjærligheten mellom Jessie J og Luke James tok slutt etter ett år.  Foto: Xposure
SLUTT: Kjærligheten mellom Jessie J og Luke James tok slutt etter ett år. Foto: Xposure Vis mer

Det er ikke første gang «Do it like a dude»-sangeren klipper av sine lange lokker. For to år siden samlet hun inn fem millioner kroner til veldedighet da hun barberte hodet på direkte-TV. Denne gangen var det derimot etter eget ønske.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt med dyp utringning og gult hår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer