FILMSTJERNE: Jessica Alba har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Her er hun i en scene fra filmen "Good Luck Chuck". Foto: All Over
FILMSTJERNE: Jessica Alba har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Her er hun i en scene fra filmen "Good Luck Chuck". Foto: All OverVis mer

Jessicas supertips!

Hollywoodbabe Jessica Alba avslører hvordan hun holder seg i "Fantastic" form....

SEHER.NO: Filmstjerne Jessica Alba (26) er en av de mest sexy og populære kvinnelige skuespillerne i Hollywood akkurat nå, og har en kropp mange kvinner gjerne ville "dødd" for...


Men hvordan klarer egentlig den søte "Fantastic Four"-stjernen å opprettholde sin superlekre og smekre stjernekropp?


Ifølge stjernen selv er mye trening og turgåing hemmeligheten bak den veldreide figuren, skriver The Sun.


- Det blir mye fotturer, for jeg liker faktisk å drive med slikt. I tillegg er jeg mye på treningssenter, kanskje opp mot tre-fire ganger i uken, hvis jeg er flink da, sier Alba.


Selv om stjernen trener mye, innrømmer hun at hun synes det er gørrkjedlig, særlig å løpe på tredemøllen....


-  Når jeg først trener, trener jeg vel sånn ti minutter med utholdenhet, og så ti minutter med vekter. Litt utholdenhet og vekter, det er det. Men egentlig så hater jeg det. Jeg kjeder meg og føler meg litt som et hamster når jeg løper for lenge på tredemøllen, sier hun.


Alba har likevel noen tips mot kjedsomhet på treningen.


- Jeg pleier å høre på musikk, se på tv, lese blader, skravle med venninner, alt egentlig for å glemme at jeg faktisk trener, sier den søte stjernen.


Superslanke og atletiske Jessica, som for tiden er å se som Sue Storm i filmen "The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", mener, tross det relativt harde treningsregimet, at hun ikke hadde hatt problemer med å legge på seg for en rolle.


- Hvis rollen er utfordrende og inspirerende nok, og det i tillegg er et miljø jeg ønsker å være i, er ikke jeg så forfengelig at jeg hadde hatt noe problem med det, sier hun.

LES OGSÅ: - De singles favoritter