LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Jessica Simpson er stolt av sine to barn Ace Knute og Maxwell Drew- som er blitt ett og to år.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Jessica Simpson er stolt av sine to barn Ace Knute og Maxwell Drew- som er blitt ett og to år. Foto: Stella PicturesVis mer

Jessicas datter sjarmerte alle

Se, så stor hun er blitt!

SEOGHØR.NO: Popstjerne Jessica Simpson (34) ble mamma til Maxwell Drew (2) og Ace Knute (1) i rekordfart, og deler som mødre flest flere sjarmerende bilder av de små på sosiale medier.

I slutten av august giftet lillesøster Ashlee Simpson (26) seg med halvt norske Evan Olav Ross (26), og Jessicas datter Maxwell Drew var selvskreven blomsterpike for tante Ashlee og onkel Evan.

Ikledd hvit tyllkjole og lange blonde lokker sjarmerte toåringen alle under bryllupsseremonien.

Også lille Ace Knute har vokst seg til, og er en aktiv liten guttunge på 14 måneder. Tidligere denne uken postet Jessica Simpson et sort/hvittbilde av yngstegutten på Instagram:

«Denne skjønnheten er 14 måneder!! Maxi var på hans alder da denne kjekkasen sa hallo til verden! Omg!», skrev hun til bildet.

Tirsdag denne uken fylte Jessicas ektemann Eric Johnson 35 år, og for å hylle sin kjære delte popstjernen et barnebilde av Eric på Instagram. I bildeteksten forklarer 34-åringen at datteren Maxwell er som snytt ut av nesen på sin far:

Ashlee Simpsons bryllup er ikke den eneste bryllupsbegivenheten som har skjedd i Simpson-familien det siste året. 5. juli i sommer giftet nemlig Jessica og Eric seg i en storslått seremoni med 300 gjester til stede.

Paret forlovet seg i november 2010, og utsatte bryllupet to ganger på grunn av graviditetene.

LES OGSÅ: Jessica Simpson gikk kraftig ned i vekt etter fødselen

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.