Jessicas bilde sjokkerer fansen

Men popstjernen nekter å slutte med den utskjelte «babykastingen».

UANSVARLIGE?: Jessica Simpson og Eric Johnson får kritikk for hva folk hevder er uansvarlig foreldreoppførsel. Paret har datteren Maxwell Drew (2) og Ace Knute (1) sammen. Foto: All Over Press
UANSVARLIGE?: Jessica Simpson og Eric Johnson får kritikk for hva folk hevder er uansvarlig foreldreoppførsel. Paret har datteren Maxwell Drew (2) og Ace Knute (1) sammen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (34) og ektemannen Eric Johnson (35) sjokkerer igjen. Nok en gang deler popstjernen et såkalt «babykastbilde» på sosiale medier.

Denne uken postet nemlig 34-åringen et bilde av ektemannen Johnson, som kastet sønnen Ace Knute (1) flere meter opp i luften i et basseng.

«Jeg var på flyet på vei til New York, og gikk glipp av dette!!! Jeg ELSKER disse to! #guttervilalltidværegutter», skrev hun til bildet som nå har fått mye kritikk.

«Hva i helvete tenker dere på?! Synes dere det er herlig? Dere burde sjekke hjernene deres», er det en som skriver i kommentarfeltet til bildet, ifølge Aftonbladet.

Det er ikke første gang Simpson og Johnson får kritikk for hva folk hevder er uforsvarlig oppførsel. I april postet tobarnsmoren et lignende bilde av far og datter Maxwell (2):

«Maxi og pappa på stranden. Hjelp og hurra. Gode gud! Hun frykter INGENTING!», skrev hun til bildet i april.

Dette satte sinnet i kok hos fansen:

«Huff, jeg ville vært redd for å ikke klare å ta henne imot», var det én som skrev i kommentarfeltet, og får støtte av en annen av popstjernens følgere:

«Disse folka er gale i hodet».

Også det amerikanske nettstedet TMZ kommenterte babykast-bildet:

«Jessicas forlovede kaster deres to år gamle datter tre meter opp i luften. Superkult!.. eller bare ekstremt dårlig foreldreoppførsel».

34-åringen møtte den tidligere amerikanske fotballspilleren våren 2010. De ble forlovet november samme år, men giftet seg ikke før i sommer. De to graviditene sørget nemlig for å utsette det storslåtte bryllupet flere ganger.

LES OGSÅ: Endelig nådde Jessica matchvekten igjen