FIKK NEI: Justin Bieber er en av verdens best ettertraktede ungkarer, men ikke alle er like interessert i han. Foto: NTB scanpix
FIKK NEI: Justin Bieber er en av verdens best ettertraktede ungkarer, men ikke alle er like interessert i han. Foto: NTB scanpix Vis mer

Justin Bieber:

Jessicas avvisning til Justin Bieber går verden rundt

- Jeg har alt jeg trenger, svarte hun på sangerens forespørsel.

Publisert

(Seoghør.no): Det hører ikke akkurat til sjeldenhetene at det deles bilder av sangstjernen Justin Bieber (23) i selskap med vakre kvinner.

Men til tross for at damene faller som fluer for «Sorry»-sangeren, må jo også han oppleve å bli avvist fra tid til annen.

Det var nettopp det som skjedde da den verdenskjente popstjernen sendte en melding til treningssenteret Fitness On Broughton på Instagram, i håp om å få vite hvem en av deres ansatte var.

Treningssenteret, som ligger i Savannah i Georgia, delte en videosnutt av en av deres kvinnelige ansatte tidligere denne uken, og ingen ringere enn Justin Bieber fikk tilsynelatende et godt øye til den vakre blondinen.

Saken fortsetter nedenfor.

Jenta selv, Jessica Gober, har delt en skjermdump av meldingen på sin Twitter-konto.

«Dette kan ikke ha skjedd... Justin Bieber sendte en melding til treningssenteret der jeg jobber og spurte hvem jeg er. Hahaha», skrev hun.

Kort tid etter delte hun en ny tweet, med flere bilder av seg selv sammen med en som tilsynelatende er kjæresten hennes.

«Jeg har alt jeg trenger her», skrev hun.

Begge meldingene har blitt spredt som ild i tørt gress på Twitter, der over 10 000 personer har delt den første tweeten fra Jessica.

Justin Bieber har foreløpig ikke kommentert saken.

Saken fortsetter nedenfor.

Tar en pause

Nylig ble det kjent at Bieber valgte å avlyse resten av verdensturneen sin, fordi han han gått gjennom en tøff tid og trenger en pause.

23-åringen har vært i rampelyset siden han var 13 år gammel, og har siden vært gjennom en rekke opp-og-nedturer.

Blant annet har han ved flere anledinger stormet av scenen under konserter, blant annet da han holdt en intimkonsert i Oslo i 2015.

Også kjærlighetslivet hans har skapt overskrifter en rekke ganger. Fra 2011 til 2013 var han sammen med popstjernen Selena Gomez (25), og bruddet gikk hardt inn på dem begge.

Saken fortsetter nedenfor.

HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix
HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

I tiden etter har de begge åpnet seg om den vanskelige tiden, men i dag virker det som at de begge har kommet seg videre.

Mens Justin stadig er å se med en ny skjønnhet, er Selena i et forhold med den verdenskjente artisten The Weeknd (27).

Bieber har også hatt korte forhold med stjerner som blant andre Sofia Richie (18) og Hailey Baldwin (20).

- Jeg ønsker ikke å få masse oppmerksomhet rundt å date noen. Tekstmeldinger tikket inn, flere gale personer ringte... Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa sistnevnte til Marie Claire etter bruddet i fjor.

LES OGSÅ: Kylie Jenner feiret bursdag på uvanlig vis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer