STRÅLTE: Jessica Simpson er gravid for annen gang, og på Valentinsdagen feiret hun kjærligheten med en pastellrosa blazer, rosa lepper og kake. Forloveden (bak t.h) var selvsagt ved hennes side. Foto: Fame Flynet  Sweden
STRÅLTE: Jessica Simpson er gravid for annen gang, og på Valentinsdagen feiret hun kjærligheten med en pastellrosa blazer, rosa lepper og kake. Forloveden (bak t.h) var selvsagt ved hennes side. Foto: Fame Flynet SwedenVis mer

Jessica Simpson strutter av lykke

Feiret Valentinsdagen med take away-kake.

SEOGHØR.NO: De kommende tobarnsforeldrene Jessica Simpson (32) og Eric Johnson (33) feiret valentinsdagen med å kjøpe take away-kake fra fasjonable The Ivy i Los Angeles.

Den gravide popstjernen så opplagt ut, der hun trippet rundt på skyhøye hæler, godt geleidet av sin tilkommende ektemann. Slik hun proklamerte under sitt første svangerskap, har hun altså også under denne graviditeten beholdt stilettene på.

Til og med under selve fødselen aktet 32-åringen å ha på seg hæler:

- Jeg kommer sannsynligvis til å føde babyen i disse Yves Saint Laurent-skoene. Jeg var hos legen i går, og han fortalte meg at «du må komme deg ut av de høye hælene». Men jeg sa bare til ham at «Unnskyld meg! Jeg skal føde i disse skoene», fortalte hun til Us Magazine den gang.

Simpson, som har vært forlovet med Johnson siden 2010, samarbeidet med vektklubben Weight Watchers om å gå ned de ekstra kiloene hun la på seg under det første svangersskapet - noe hun fikk svimlende 24 millioner for - og rakk akkurat å gå ned 30 kilo før hun på nytt ble gravid.

Kort tid etter nyheten om at hun var gravid på nytt ble kjent, offentliggjore Weight Watchers en video der Simpson forteller at hun er gravid, og om de fantastiske slankeresultatene hun forventer seg etter babyen er født. 

- Dette året handler for meg om nye begynnelser. Å være sunn er en del av den jeg er, noe som passer veldig bra fordi jeg skal ha en ny baby. Jeg føler jeg er på toppen av verden, sier sangeren i reklamefilmen, som du kan se her

LES OGSÅ: Jessica Simpson vil ikke gifte seg med barn i magen