FOR SEXY: Jessica Simpson var tydeligvis så sexy at hun klarte å starte en slåsskamp mellom to menn på et utested i Hollywood. Foto: All Over Press
FOR SEXY: Jessica Simpson var tydeligvis så sexy at hun klarte å starte en slåsskamp mellom to menn på et utested i Hollywood. Foto: All Over PressVis mer

Jessica Simpson startet slåsskamp

- Han forsøkte å dra henne inntil seg...

SEHER.NO: Det er ikke kun John Mayer som synes Jessica Simpson (29) er seksuell napalm. Da Simpson fredag kveld var ute på byen i Hollywood, klarte hun å starte en slåsskamp mellom to ivrige menn.

Ifølge RadarOnline.com skal Simpson ha vært ute sammen med et stort følge, der blant annet én mann skal ha hatt et svært godt øye til popstjernen.

- Det så ut som de var på en date. Det var definitivt kjemi mellom dem, og de flørtet mye, sier et øyenvitne til nettstedet, og påpeker at Simpson så absolutt fantastisk ut den kvelden.

Da kveldens DJ satte på Rihannas låt "Umbrella", skal Simpson ha begynt å danse sammen med sin talsperson. Men da sangen var over, forlot talspersonen dansegulvet, mens Simpson fortsatte.

Det skal da han kommet en ung mann bort til stjernen og begynt å danse vilt.

- Han så veldig full ut, og la armene sine på hoftene hennes. Han forsøkte å dra henne inntil seg. Jessica så ukomfortabel ut, helt til fyren hun tidligere hadde flørtet med ankom dansegulvet og sa: "Hei, jeg tror ikke hun vil at noen skal ta på henne".

Da skal det ha eskalert på gulvet. Den unge mannen skal tydelig ha blitt støtt, og ba Jessicas venn om å tenke på sine egne saker.

Det hele skal ha utartet seg til en slåsskamp, der ting skal ha flydd frem og tilbake i lokalet, mens Jessica forsøkte å komme seg unna.

Heldigvis roet det hele seg etter kort tid, og Jessica kom seg på dansegulvet igjen og fortsatte dansingen og flørtingen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er seksuell napalm