Jessica Simpson:

Jessica Simpson snublet etter å ha feiret mannens bursdag

- En kombinasjon av skyhøye hæler, et hav av fotografer og kanskje litt alkohol, sier øyenvitne.

FESTFYLT KVELD: Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson ble filmet da de forlot restaurant i West Hollywood. Video: Splash NewsVis merVis merVis mer Vis mer

(Seoghør.no): Selv om popstjernen Jessica Simpson (37) er småbarnsmor til to, klarer hun også å slå ut håret til tider.

Dette var altså intet unntak da hun og ektemannen Eric Johnson (38) dro ut for en middag på restauranten Craig's i West Hollywood tidligere denne uken.

Anledningen var feiringen av Erics 38-årsdag, og etter bildene fra kvelden å dømme, kan det se ut som at Simpson hadde en fuktig kveld.

På vei ut fra restauranten sleit sangeren med å gå og måtte holde seg fast i armene til ektemannen. Likevel klarte hun å snuble da hun nærmet seg bilen.

- Det var nok en kombinasjon av skyhøye hæler, et hav av fotografer og kanskje litt alkohol, sier øyenvitner til E!News.

  • Se video øverst i saken!

Begge virket imidlertid til å være i godt humør, etter å ha vært på restauranten i over fem timer, ifølge TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

FALT: Jessica Simpson snublet utenfor restauranten Craig's på vei hjem fra bursdagsmiddag. Foto: NTB scanpix
FALT: Jessica Simpson snublet utenfor restauranten Craig's på vei hjem fra bursdagsmiddag. Foto: NTB scanpix Vis mer
GOD STEMNING: Både Jessica og Eric var i strålende humør etter å ha feiret sistnevntes 38-årsdag. Foto: NTB scanpix
GOD STEMNING: Både Jessica og Eric var i strålende humør etter å ha feiret sistnevntes 38-årsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
PÅ VEI HJEM: Popstjernen kom seg til slutt inn i bilen, etter å ha kjempet seg forbi fotografene som sto utenfor restauranten. Foto: NTB scanpix
PÅ VEI HJEM: Popstjernen kom seg til slutt inn i bilen, etter å ha kjempet seg forbi fotografene som sto utenfor restauranten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Overrasket ektemannen

Tidligere denne uken delte «I Think I'm In Love With You»-sangerinnen et bilde på Instagram som også var fra bursdagsferingen til mannen. Bildet skal ha blitt tatt i forbindelse med en feiring, som ble avholdt med temaet «oktoberfest».

På bildet står Jessica utkledde i en tysk folkedrakt, samtidig som hun bøyer seg med rumpen til kameraet slik at undertøyet synes.

Foran henne står Eric Johnson med utstrakte armer og en øl i hver hånd.

Saken fortsetter nedenfor.

38 IS GREAT 🍻#IAMSOHOTFORYOU

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

- Full på TV

Dette er imidlertid ikke første gang Jessica Simpson vekker oppsikt med oppførselen sin. I 2015 fikk hun TV-seerne til å sperre opp øynene, da hun slet med å uttale ord korrekt og gestikulerte kraftig under et intervju med programmet «Extra».

Kun måneder senere vakte hun oppsikt nok en gang, da hun stilte opp hos den amerikanske TV-kanalen «Home Shopping Network», der hun også slet med å snakke rent.

Flere fans spekulerte i om tobarnsmoren var full under TV-sendingen.

«Herregud var Jessica virkelig full på TV, slik mange fans tror», skrev blant annet ukebladet Us Weekly.

Verdenskjent

Jessica Simpson og Eric Johnson er foreldre til barna Maxwell (5) og Ace Knute (4).

De giftet seg i 2014 i en celeber seremoni på San Ysidro-ranchen i Montecito, California. De begynte å date våren 2010, og forlovet seg allerede i november samme år, da han gav henne en forlovelsesring med rubiner fra smykkedesigner Neil Lane.

Saken fortsetter nedenfor.

#monucka #urbandictionary #fiftyshadesofpink 📷@jeneverhart

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessica Simpsons ble for alvor kjent i 2003 da hun sammen med sin daværende ektemann, Nick Lachey (43) var med i MTVs program «Newlyweds».

Et av hennes mest omtalte øyeblikk var da hun stilte spørsmål om hun spiste kylling eller tunfisk. Stjernen spiste en boks med tunfisk, men fra merket «Chicken of the sea». Hun var derfor usikker på hva det egentlig var.

Scenen gjorde imidlertid den da rimelig ukjente TV-profilen til stjerne over natten.

LES OGSÅ: Shania Twain vakte oppsikt på den røde løperen