Jessica Simpson med twittertabbe

Popstjernen viste frem litt mer enn hun ønsket.

SEOGHØR.NO:   Jessica Simpson er for tiden på ferie på Hawaii sammen med familien. Popstjernen har tatt med seg forloveden Eric Johnson, datteren Maxwell, mamma Tina, søsteren Ashlee og nevøen Bronx.

Det at hele familien har vært samlet har gitt oss flere nydelige familiebilder, men det er et bilde som ga Jessica litt mer oppmerksomhet enn hun hadde ønsket.

Første juledag bekreftet Simpson at hun var gravid på sin Twitter-konto. 32-åringen la ut et bilde av datteren Maxwell og i sanden ved siden av står det skrevet «big sis» altså «storesøster».

Simpson har flere ganger de siste ukene prøvd å skjule sin voksende mage, blant annet ved å bære Maxwell. Da hun i forrige uke ankom venninnens bryllup i sort kjole var det mange som mente hun prøvde å skjule at hun bar på en hemmelighet. 

Det spørs nå om Simpson nok en gang må utsette bryllupet med Johnson. Hun har nemlig fortalt at hun vil se slank ut når hun gifter seg for andre gang, selv om mange trodde hun skulle gifte seg på Hawaii denne julen. 

Se video øverst i saken.LES OGSÅ:  - Jeg er på toppen av verden